SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Fedakar Taraftar... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1832)

1967_DERNEK_10UR 24.08.2005 21:09

Fedakar Taraftar...

[b]DERNEĞİMİZİN VE SİTEMİZİN RENKLİ SİMALARINDAN NAM-I DİYAR ARİF YILMAZ(SİVAS_RAP_ARİF)İSTANBULDA OYNANACAK OLAN SİVASSPCOR-MANİSA MAÇINA GİDEBİLMEK İÇİN CEP TELEFONUN SATTI..İŞTE SİVASSPOR TARAFTARI ..[/b]

1967_DERNEK_NAİL 24.08.2005 21:26

nediyon sen onur gerçekmi kıyametin yaklaştı heralde vayraprapva

1967_DERNEK_10UR 24.08.2005 21:27

[QUOTE=esenyurtlu_nail]nediyon sen onur gerçekmi kıyametin yaklaştı heralde vayraprapva[/QUOTE]
[b]WALLAHİ ABI MAÇA GİDEBİLMEK İÇİN TELEFONUN SATTI..ARTIK ARİFTEN MUTLUSU YOK OTOBÜSTE YİNE KENE MUHABBETİ VAR...:D[/b]

GeCeVeMaVi58pRf 25.08.2005 15:48

evet bende sahidim helal olsun arif kardesıme nam-ı diyar kene arife sivassporun böylesi fedakar taraftarlara ihtiyacı var...

hemso58 25.08.2005 16:34

[color=blue][b]KENE ARIFE HELAL OLSUN VALLAHA :D[/color][/b]

GeCeVeMaVi58pRf 25.08.2005 16:36

ariflere ihtiyacımız var valla inşallah böyle bilinçli içinde sivasspor aşkı olan taraftarlar cogalır...

1967_DERNEK_10UR 25.08.2005 16:57

[b]ARİF'İN TARAFTARLIĞINA DİYECEK KELİME BULAMIYORUM..MAÇA GİTMEK İÇİN TELEFONUNU SATTI..ARİF SİVASSPOR TARAFTARI SENİNLE GURUR DUYUYOR..[/b]

sivaslibozo 31.08.2005 17:51

Gercek yigido

helal olsun be arif kardese....tam sivasli sapina kadar...

isin kötü tarafi...taraftarimiz var ama paramiz hemen hem,en yok, veya cok az...mesela bende sivasin her macina gidecek kadar aylik gelirim var ALLAHA sükür ama ben almanyada kaldigimdan dolayi gidemiyorum ne yazik ki....

insallah yakinda daha baska bi ise baslayacam, ozaman ummarim sivasspora biraz madddi destek cikabilirim insallah...veya bu yönde bi faliyet olsada tr de sivaslilarin mac biletinden tut gidis-gelis masrafalari avrupadaki yigidolardan karsilanabilse......ben sahsen varim..biz gidemiyoz maclara bari baska bi gardasimiz gitsin..........

vesselam

rguler 31.08.2005 17:57

[QUOTE=sivaslibozo]helal olsun be arif kardese....tam sivasli sapina kadar...

isin kötü tarafi...taraftarimiz var ama paramiz hemen hem,en yok, veya cok az...mesela bende sivasin her macina gidecek kadar aylik gelirim var ALLAHA sükür ama ben almanyada kaldigimdan dolayi gidemiyorum ne yazik ki....

insallah yakinda daha baska bi ise baslayacam, ozaman ummarim sivasspora biraz madddi destek cikabilirim insallah...veya bu yönde bi faliyet olsada tr de sivaslilarin mac biletinden tut gidis-gelis masrafalari avrupadaki yigidolardan karsilanabilse......ben sahsen varim..biz gidemiyoz maclara bari baska bi gardasimiz gitsin..........

vesselam[/QUOTE]
[SIZE=2]bozo kardeş tek dostum tek aşkım sivas diyorsun solda fenerin resmi var sana yakışmıyor koy sivasın amblemini alem sivaslı görsün[/SIZE]

gürünlü58 31.08.2005 18:03

bende evimi satdim maca gidebilmek icin simdi köprü altinda yatiyorum bana para yolasaniz memnun olurum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:51.