![]() |
Fedakar Taraftar...
[b]DERNEĞİMİZİN VE SİTEMİZİN RENKLİ SİMALARINDAN NAM-I DİYAR ARİF YILMAZ(SİVAS_RAP_ARİF)İSTANBULDA OYNANACAK OLAN SİVASSPCOR-MANİSA MAÇINA GİDEBİLMEK İÇİN CEP TELEFONUN SATTI..İŞTE SİVASSPOR TARAFTARI ..[/b]
|
nediyon sen onur gerçekmi kıyametin yaklaştı heralde vayraprapva
|
[QUOTE=esenyurtlu_nail]nediyon sen onur gerçekmi kıyametin yaklaştı heralde vayraprapva[/QUOTE]
[b]WALLAHİ ABI MAÇA GİDEBİLMEK İÇİN TELEFONUN SATTI..ARTIK ARİFTEN MUTLUSU YOK OTOBÜSTE YİNE KENE MUHABBETİ VAR...:D[/b] |
evet bende sahidim helal olsun arif kardesıme nam-ı diyar kene arife sivassporun böylesi fedakar taraftarlara ihtiyacı var...
|
[color=blue][b]KENE ARIFE HELAL OLSUN VALLAHA :D[/color][/b]
|
ariflere ihtiyacımız var valla inşallah böyle bilinçli içinde sivasspor aşkı olan taraftarlar cogalır...
|
[b]ARİF'İN TARAFTARLIĞINA DİYECEK KELİME BULAMIYORUM..MAÇA GİTMEK İÇİN TELEFONUNU SATTI..ARİF SİVASSPOR TARAFTARI SENİNLE GURUR DUYUYOR..[/b]
|
Gercek yigido
helal olsun be arif kardese....tam sivasli sapina kadar...
isin kötü tarafi...taraftarimiz var ama paramiz hemen hem,en yok, veya cok az...mesela bende sivasin her macina gidecek kadar aylik gelirim var ALLAHA sükür ama ben almanyada kaldigimdan dolayi gidemiyorum ne yazik ki.... insallah yakinda daha baska bi ise baslayacam, ozaman ummarim sivasspora biraz madddi destek cikabilirim insallah...veya bu yönde bi faliyet olsada tr de sivaslilarin mac biletinden tut gidis-gelis masrafalari avrupadaki yigidolardan karsilanabilse......ben sahsen varim..biz gidemiyoz maclara bari baska bi gardasimiz gitsin.......... vesselam |
[QUOTE=sivaslibozo]helal olsun be arif kardese....tam sivasli sapina kadar...
isin kötü tarafi...taraftarimiz var ama paramiz hemen hem,en yok, veya cok az...mesela bende sivasin her macina gidecek kadar aylik gelirim var ALLAHA sükür ama ben almanyada kaldigimdan dolayi gidemiyorum ne yazik ki.... insallah yakinda daha baska bi ise baslayacam, ozaman ummarim sivasspora biraz madddi destek cikabilirim insallah...veya bu yönde bi faliyet olsada tr de sivaslilarin mac biletinden tut gidis-gelis masrafalari avrupadaki yigidolardan karsilanabilse......ben sahsen varim..biz gidemiyoz maclara bari baska bi gardasimiz gitsin.......... vesselam[/QUOTE] [SIZE=2]bozo kardeş tek dostum tek aşkım sivas diyorsun solda fenerin resmi var sana yakışmıyor koy sivasın amblemini alem sivaslı görsün[/SIZE] |
bende evimi satdim maca gidebilmek icin simdi köprü altinda yatiyorum bana para yolasaniz memnun olurum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:51. |