![]() |
Memlekette İftar
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img144.imageshack.us/img144/905/dscf0709640x480gx9.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img144/dscf0709640x480gx9.jpg/1/][IMG]http://img144.imageshack.us/img144/dscf0709640x480gx9.jpg/1/w640.png[/IMG][/URL] [B][COLOR="Red"]Biz organizemizin ilk ayağı olan pankartımızı tamamladık, iftarda buluşmak bu pankart altında resim çektirip Dünyanın dört bir yanında yaşayan Sivaslılarımıza merhaba demek için iftar soframızda buluşmak üzere"[/COLOR][/B] Sivas’ımızın ve Sivasspor’umuzun sitesi olan Sivasspor.com ve Sivaslılar.net’ in Sivas’ta düzenlediği ilk organizasyonda bir araya geliyoruz. Sivasspor.com ve Sivaslılar.net üyeleri bu kez iftarda, aynı masada buluşacaklar. İftarın eşsiz güzelliği siz değerli üyelerimizle daha da güzel olacaktır düşüncesindeyiz. Sürpriz konukların da katılacağı iftara tüm Yiğidolar davetlidir. [CENTER][B][COLOR="Red"]Yer:[/COLOR][/B] [B]Sivas Öğretmen Evi Açıkhava Yemek Salonu (Hava durumuna göre kapalı yemek salonu olabilir)[/B] [B][COLOR="Red"]Tarih:[/COLOR][/B] [B]13 Eylül Cumartesi[/B] [B][COLOR="Red"]Saat :[/COLOR][/B] [B]18.54 (iftar saati)[/B] [B][COLOR="Red"]Menü:[/COLOR][/B] [B]Domates Çorbası İnegöl Köfte Pirinç Pilavı Kadayıf Tatlısı Meyve Suyu Salata[/B] [B][COLOR="Red"]Bir kişilik fiyat :[/COLOR][/B][B]10 ytl[/B] [/CENTER] [B]-[/B]Katılacak arkadaşlarımız isimlerini bu başlığa 11 Eylül Perşembe gününe kadar yazdırmaları önemle rica olunur. [B]-[/B]Üyelerimiz, siteye üye olmayan arkadaşlarını getirmeyi düşünürlerse onların isimlerini de listeye dahil ettirmeleri zorunludur. [B]-[/B]İftar tarihi; Sivasspor’umuzun 14 Eylül Pazar günü yapacağı Bursaspor maçı gününe göre organize edilmiştir. [B]-[/B]Siz değerli Sivasspor.com ve Sivaslılar.net üyeleri için yardımcı olan Sivas Öğretmenevi yönetimine teşekkür ederiz. [U][B][I][COLOR="Red"] Katılacaklar:[/COLOR][/I][/B][/U] [B]1.) Abdullah YİĞİT (Hürdoğan gazetesi spor sorumlusu) 2.) Mustafa Ateş (Tv spor programı yapım ve yorumcusu) 3.) jakobieen 4.) Yiğiter 5.) Rallim58 6.) AhmetTuran90 7.) BekirBayrak 8.) ABDULLAH DUMAN 9.) 1967_DERNEK_MUSTAFA 10.) muRTix1(Murat Oğrak Aymila Turizm) 11.) merkez_emre 12.) sensetik 13.) yigido_sampiyon 14.) SİVASLI ALEX 15.) anilcan213 16.) Gençlik_58 17.) cücü baba 18.) haythuyt 19.) yakamozz 20.) sultanşehir 21.) FALÇATA 58 22.) den iz 23.) Sanma14LuYarasi 24.) YaKuPaGa58 25.) kewell 26.) Şenol Usta 27.) PATRON 28.) PATRON 2 29.) Murat Kurugöl[/B] |
--->: Memlekette İftar
[B]Sivas'ta bulunan site üyelerinin tamamına yakınının katılması gerekli diye düşünüyorum.
Çünkü ; -Bu yapılacak ilk iftar organizesi, o nedenle Sivas'ta yaşayanların hatta yakın ilçe üyelerin dahi katılmaları tanışmaları adına büyük fırsat... -Organize yeri; merkezi yer olarak seçildi ki katılımcıların nakil problemleri olmasın diye... Bu özel günlerin her türlü havasını solumanın faydası mutlaka vardır. Yazışıp tanışamayanlar, görüşüp konuşamayanlar işte fırsat. Nasip olursa katılacağım. Hayırlı olur inşaallah.[/B] |
Memlekette sizlerle bu güzel organizeye katılmak için can atıyorum.
Malum yurtdışındayım ve Sivas' tan geleli daha 1 ay oldu. İnşaallah ileride bir organizeye denk gelirim. Sivas' ta yapılacak bu güzel organizeyi kaçırmamanızı tavsiye ederim. Bu organizede emeği geçen arkadaşlarımı candan kutluyorum. Sizlere iyi iftarlar diliyorum. |
-->: Memlekette İftar
[B]Hani bir laf vardır ya.."ramazan gelir hoş gelir" diye..işte ramazan böyle şeylerle hoş oluyor..kardeşlerimizle,hemşerilerimizle buluşunca,aynı sofrayı paylaşıp o bereketi yaşayınca güzel oluyor.ömür varsa ordayım..[/B]
|
Allah kabul etsin, keske bende olsaydim aranizda.
|
sivassporun yazarlarıda geliyor bu yemek kaçmaz
|
vallahi ne güzel organizeye yapiyorsunz bende diyorumki ahahaha su gurbet bende orda olsaydim gelirdim .. hos geldin güzelim ramazan .. hayrli ramazanlar gardaslarim
|
[B]Bende oradayım ıns gelıcegım..
Bu Iftar Yemegını Bır Arada gecırmek ne mutlu emegı gecen herkeze tskler..[/B] |
[B]Bu guzel organizasyonda bulusalim birlik olalim...[/B]
|
[B]Sivas'ta bulunan arkadaşlar için büyük bir şans bu iftar... Tanışmak içi bundan daha iyi bir fırsat olamaz... Buradakide bulunamayacağım ama İstanbul'daki iftar organizesindeyim inşaallah...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:43. |