![]() |
Abdurrahman Hırs Küpü!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/abdurrahman.jpg[/IMG]
Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Abdurrahman’ı hırs bastı. Fenerbahçe maçının ardından Ankaraspor maçında da forma giyemeyen Abdurrahman, takımının aldığı yenilgi nedeniyle büyük üzüntü yaşadı. Fenebahçe maçında eksikliğinin hissedilmediğini ancak Ankaraspor maçında sahada olmayı çok arzuladığını söyleyen Abdurrahman, “Hakeme karşı söylediğim söz nedeniyle iki hafta ceza almıştım. Artık cezamı doldurdum. Bu ceza beni daha da hırslandırdı. Ama bu olumlu yönde oldu. Hayatımda ilk kez kırmızı kart gördüm. Bu nedenle de çok üzgünüm. Bir daha böyle basit hatalar yapmayacağıma eminim. Formamı özledim. Artık daha dikkatli olup hırsımı futboluma yansıtacağım” dedi. [B][I]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/I][/B] |
-->: Abdurrahman Hırs Küpü!
[B]Fener zaten basit sensiz de yendik de,Ankaraspor aksi bir takım.Özellikle yediğimiz ikinci golde senin yokluğun çok etkiliydi.Haydi bakalım,bomba gibi dön de talefi et bu basit kırmızı kartı.[/B]
|
--->: Abdurrahman Hırs Küpü!
[FONT="Arial Black"][COLOR="Sienna"]hadi abdurrahman göster kendini affettir kendini sana güveniyoruz bunu unutma[/COLOR][/FONT]
|
[B]iyi güzelde volkan da kırmızı gördü niye cezası affedildi[/B]
|
[B]Senin eksikligini en cok ankaraspor macinda hissettik dilegimiz bir daha hakemlerin boyle amatorce kararlar vememsidir...[/B]
|
[B]APOOO BU TAKIMIN SANA IHTIYACI VAR[/B]
|
şahsen apoyu fener ve ankara maçında aradık. Birde şunu anlamıyorum volkan demirelde hakeme itirazdan ikinci sarı karttan atıldı apo da itirazdan iki sarı kartla atıldı volkanın cezası 1 maça indi bizim futbolcununki inmedi Neler dönüyor neler....
|
adam hırslı basarıalar dılerım cok ıyı bır oyuncu ayagında topu tutmayı bılıyor.!
|
seni seviyoruz basit hatalar yapıp kendini özletmessin isşallah.
|
[B]Uzun zaman sonra yeşil sahalara dönmek gerçekten biraz heyecan vericektir.Çok talihsiz bir kırmızı kart görmesi elbette bizi derinden yaraladı.
Abdurahman'sız çıktığımız maçlarda gerçekten oyuncumuz'un eksikliğini çok hissettik.Bazen onu dört gözle aradık ama Bülent Uygun yine o kanadı telafi etti. Hayırlısıyla bu hafta maça çıkıp uğur getirir.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:47. |