SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Neden Ayın futbolcusu anketi yapmıyoruz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21192)

izmirliyigido 10.10.2008 09:53

Neden Ayın futbolcusu anketi yapmıyoruz?

Sivasspor'lu futbolcularımızı her 4 maçlık periyotlarda veya her ay sonunda (artık ay kaç maç oynandıysa 3,4 yada 5 maç) onu göz önüne alarak performaslarını değerlendirerek ve her site üyesinin yalnızca birkez oy vereceği bir anket düzenleyerek "[B]EN BAŞARILI OYUNCUMUZU[/B]" oylayalım.

Ve sitemiz adına ona bir ödül (plaket) vererek o oyuncumuzu onurlandıralım. Bunu geleneksel hale getirerek, yıl sonunda da yılın oyuncusunu seçelim.

Anket formu açma yetkim olsaydı ben, "[B]AYIN FUTBOLCUSU ANKETİ[/B]" başlığı altında açacaktım. Bu konuda site yönetiminden yardım bekliyorum. Bunu mutlaka yapmalıyız, diğer taraftar sitelerinin çoğu yapıyor.

Şimdi bana, her maç sonunda "Maçın Yıldızı Kimdi" diye yapılıyor diyeceksiniz. Tamam, o bize bir ışık tutar her 4 maçlık periyotta ondan faydalanıp o ay takıma en faydalı olan futbolcuyu belirleriz ve bir ufak plaketle ödüllendiririz.

Plaket içinde hepimiz 1'er YTL göndersek yaptırabiliriz. Sorun olmaz o. Ama futbolcularımıza bir jest olur.

.

YigidoGenclik38 10.10.2008 10:46

--->: Neden Ayın futbolcusu anketi yapmıyoruz?

[FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"]ewt olabilir güzel bi düsün ce mesala almanyada oluyo eglenceli de[/COLOR][/FONT]

burakkova 10.10.2008 10:51

sivasspor.com ayın oyuncusu ödülü.. güzel olur evet..

35fulya58 10.10.2008 11:43

Bence de çok güzel olur. 1 hafta boyunca da açık kalırsa herkes oylayabilir. Yalnız 1 kez oy verilebilmeli ki adaletli bir tercih olsun.

YuNuSPaSa58 10.10.2008 12:02

güzel Bir düşünce.. İnş. Faaliyete geçer. Bence 1 Ytl Veremeyecek oLan yoktur.. Hesap açıLsın herkes götürüp yatırır..

GuNaY 10.10.2008 12:08

[B]Abi çok güzel bir düşünce, bunu hemen uygulamaya geçirebiliriz. Ay içerisinde oynan maçlardan haftanın yıldızı seçilen oyuncularımızı ankete tabi tutarak birinciyi belirleyebiliriz...
Ve bir plaketle bundan da kendisini haberdar ederek onurlandırırız. Bu konuda da Sivas'ta bulunan arkadaşlardan yardım alırız :)
Gerçekten güzel düşünmüşsün abi tebrik ediyorum...[/B]

EyüphanAydın 10.10.2008 12:44

[B]Bu düşünce gerçekten çok iyi.Bu tür anketler ile sitemizin üyelerinin nabzını ve onların görüşlerini alabiliriz.

Teşekkür ederiz.[/B]

furkancfc 10.10.2008 13:10

bencede güzel bir düşünce ama faaliyete geçmesi önemli

yigidomustafa58 10.10.2008 13:13

[B]güzel bir düşünce gerçektende tebrikler...[/B]

memet24 10.10.2008 13:40

gerçekten güzel olur....................

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:02.