SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21213)

BOUN 11.10.2008 13:26

Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?

Bülent Uygun, Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı

Sivasspor'un başarılı hocası Bülent Uygun, Fenerbahçe'de verilecek her türlü göreve hazır olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin İspanyol teknik direktörü Luis Aragones'in yanına yardımcı olarak düşündüğü iddia edilen Kırmızı-Beyazlı teknik adam, kulübünün onayı alınırsa Sarı-Lacivertli ekipte görev alabileceğini söyledi. Geçen sene Sivasspor'u son haftalara kadar şampiyonluk yarışında koşturan Bülent Uygun, Sarı-Lacivertli formayla unutulmaz anılarının olduğunu belirterek "Fenerbahçe'de gol krallığı yaşamış, taraftarın gönlünde yer edinmiş biriyim. Şu anda Sivas'ın başarısı için çalışıyorum. Sivas olarak Türkiye'de şampiyonluğu, Avrupa'da ise Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz. Ancak F.Bahçe'nin yeri çok özel. Şartlar uygun olursa eski takımıma yardımcı olmak isterim." diye konuştu. Bu arada, F.Bahçe'nin üst üste aldığı kötü sonuçlar üzerine eleştirilerin odağına yerleşen Aragones'in kulüpteki akıbeti önümüzdeki hafta başında yapılacak yönetim kurulu toplantısında değerlendirilecek. İspanyol hocanın yanına Rıdvan Dilmen, Bülent Uygun veya Aykut Kocaman gibi kulübü ve Türk futbolunu iyi tanıyan bir ismin geleceği öne sürülüyor. Ancak Aragones'in bu işe sıcak bakmayacağı ve tepki gösterebileceği de belirtiliyor. Öte yandan, Aragones, Sarı-Lacivertlilerin kötü gidişatını sakatların çokluğuna bağlarken, uzunca bir süredir arkadaşlarını yalnız bırakan Deivid, Vederson ve Tümer'in Kocaelispor maçının kadrosuna alınacağı öğrenildi. Avusturya'da yapılan sezon başı kampında sağ ayak bileği kırılan Deivid'in yanı sıra menisküs ve çapraz bağ ameliyatı olan Wederson ile yine sakatlığı bulunan Tümer, Aragones'in kendilerini hazır görmesi durumunda bu sezon ilk kez kadroda yer alacak. Yasin Tuncer, İstanbul, Zaman

BOUN 11.10.2008 13:26

--->: Bir öylesin bir böyle, neyin var bana söyle?

Böyle haberlerden bıktık usandık artık, yine yalandır diyelim yine iftiradır diyelim. Hocamızın kafasını bulandırmaya çalışıyorlar diyelim ancak biz de seni bir yere kadar savunalım. Fakat şu fener muhabbetini ve fenere kapıcı olmak hususundaki hırsını her seferinde öyle belli ediyorsun ki biz de Sivassporlular olarak şarşırdık kaldık, artık mızrağı çuvala sığdıramıyoruz. Seni daha nasıl savunalım bilmiyoruz. Sizdeki fener aşkını nasıl örtelim, nasıl saklayalım, nasıl bu utancımızı içimizde yaşayalım ama dışarıya belli etmeyelim, ele güne rezil olmayalım, vallahi şaştık kaldık.

Yeter artık yeter, biz seni imparator olarak görüyoruz, sen fenerde üç ayda kovulacak kapıcı olmaya razı olup bizim imparatorluk payemizi reddediyorsun. Madem öyle işte böyle: İllaki gideceğim diyorsan bir an evvel git şu fenerine kavuş da sen de kurtul biz de kurtulalım. Daha fazla zaman kaybetmeden bir açıklama yapmanızı bekliyoruz, bir yeri seçtiğinizi, bir yeri sevdiğinizi söyleyin. Bu Sivas veya fener olsun ama sadece ve sadece birisi olsun.

Sivas'ta kalıp bu takıma bir kaç yıl daha hizmet edeceksen eyvallah biz seni zaten seviyoruz. Delikanlıca burayı bırakıp fenere gideceksen git, biz seni yine severiz, Sivasspor'a hizmeti geçti deriz. Ancaaaaaak burada kalıp Allah'ın her günü bir öyle bir böyle olacaksan, Sivas deyimiyle 'sac ekmeği' gibi olacaksan, bize bu eziyeti yapma!!!!

ibrahimovic7 11.10.2008 13:44

Ben dahi herkes anlamıyor şu bülent hocayı.....

MustafaParlak 11.10.2008 13:50

[B]Bırakın Gitsin O gider başkası gelir Biz destegimizi verelim yeter...![/B]

cem 11.10.2008 13:55

yalan haber inanmayın..kulagımla duymadan inanmam...

GokhanTurna 11.10.2008 15:01

Aklı F.Bahçe'de

[CENTER][IMG]http://www.sporx.com/images/1/29/246_B_bulentuygun025.jpg[/IMG][/CENTER]

F.Bahçe'de İspanyol teknik direktörü Luis Aragones'in yanına yardımcı olarak düşündüğü iddia edilen Kırmızı-Beyazlı teknik adam, kulübünün onayı alınırsa Sarı-Lacivertli ekipte görev alabileceğini söyledi.

Geçen sene Sivasspor'u son haftalara kadar şampiyonluk yarışında koşturan Bülent Uygun, Sarı-Lacivertli formayla unutulmaz anılarının olduğunu belirterek "Fenerbahçe'de gol krallığı yaşamış, taraftarın gönlünde yer edinmiş biriyim. Şu anda Sivas'ın başarısı için çalışıyorum. Sivas olarak Türkiye'de şampiyonluğu, Avrupa'da ise Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz. Ancak F.Bahçe'nin yeri çok özel. Şartlar uygun olursa eski takımıma yardımcı olmak isterim." diye konuştu.

Bu arada, F.Bahçe'nin üst üste aldığı kötü sonuçlar üzerine eleştirilerin odağına yerleşen Aragones'in kulüpteki akıbeti önümüzdeki hafta başında yapılacak yönetim kurulu toplantısında değerlendirilecek. İspanyol hocanın yanına Rıdvan Dilmen, Bülent Uygun veya Aykut Kocaman gibi kulübü ve Türk futbolunu iyi tanıyan bir ismin geleceği öne sürülüyor. Ancak Aragones'in bu işe sıcak bakmayacağı ve tepki gösterebileceği de belirtiliyor. Öte yandan, Aragones, Sarı-Lacivertlilerin kötü gidişatını sakatların çokluğuna bağlarken, uzunca bir süredir arkadaşlarını yalnız bırakan Deivid, Vederson ve Tümer'in Kocaelispor maçının kadrosuna alınacağı öğrenildi. Avusturya'da yapılan sezon başı kampında sağ ayak bileği kırılan Deivid'in yanı sıra menisküs ve çapraz bağ ameliyatı olan Wederson ile yine sakatlığı bulunan Tümer, Aragones'in kendilerini hazır görmesi durumunda bu sezon ilk kez kadroda yer alacak.

[B][COLOR="Red"]Kaynak : Zaman [/COLOR][/B]

Ne Şimdi Bu Ya?

metincetin58 11.10.2008 15:03

--->: Aklı F.Bahçe'de

[B]herkesin kendi tercihidir tutan yokki giden gider [/B]

yigidoo 11.10.2008 15:17

isteyen istedigi yere gide bilir,hür vede serbestir.
ama gidenlerin akabeti daha cok beter oluyor,
unutmasinlar
Oguz cetin
aykut koraman
Ritvan dilmen
sofoglu
ne oldu bunlara FB ?? sanmakki seninki bunlardan daha iyi olur Hoca
8 tas aynisi
Riza
Saglam

3 büyük denen kulpte hoca olmak o kadar kolay degil.orda dayin olmasi lazim
Denizli vede Fatih hocalar gibi yoksa ekmek vede su vermezler sana
Sivasspor bir kac kisiye kalmisa eger birakin ikinci lige geri gitsin

YASİN ÇONGAR 11.10.2008 16:49

bu konusmaları takımında duzenı nı bozar gıdeceksen gıt yada sus

metincetin58 11.10.2008 16:54

[QUOTE=yigidoo;425116]isteyen istedigi yere gide bilir,hür vede serbestir.
ama gidenlerin akabeti daha cok beter oluyor,
unutmasinlar
Oguz cetin
aykut koraman
Ritvan dilmen
sofoglu
ne oldu bunlara FB ?? sanmakki seninki bunlardan daha iyi olur Hoca
8 tas aynisi
Riza
Saglam

3 büyük denen kulpte hoca olmak o kadar kolay degil.orda dayin olmasi lazim
Denizli vede Fatih hocalar gibi yoksa ekmek vede su vermezler sana