![]() |
85. Yılımız Kutlu Olsun
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/cumhuriyet_bayrami.gif[/IMG]
Bu gün 85. yılını sevinçle, coşkuyla ve bir o kadar da gururla idrak ettiğimiz Cumhuriyet Bayramı tüm milletimiz için ve milletimizin soluklarına muhtaç insanlık için iyiliklere, esenliklere, güzelliklere vesile olması adına bir kez daha kutlu olsun. Sivasspor.com Yönetimi olarak milletimizin Cumhuriyet bayramını kutlarız. |
--->: 85. Yılımız Kutlu Olsun
Cumhuriyetimizin 85. yılı kutlu olsun...
|
Ne Mutlu Türküm Diyene............
|
Cumhuriyet'in temellerinin atıldıği şehirli(SİVASLI) olarak bu coşkuyu daha başka yaşıyoruz...Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun...
|
Cevap: 85. Yılımız Kutlu Olsun
[CENTER][B]Bütün Ulusumuzun Cumhuriyet Bayramini kutlarim
29 Ekim bu büyük ulusun tüm dünyaya bir cevabidir, vatan bir bütündür, parcalanamaz, parcalatmayacagizda! Ne mutlu Türk’üm diyene! [IMG]http://img245.imageshack.us/img245/4996/cumhuriyetbayramikk6.jpg[/IMG][/B][/CENTER] |
[I][B]Ulu onderimzii ve silah arkadaslarinin nice emeklerle kazandiklari Cumhuriyetimizi dusmanlara inat sonsuza kadar koruyacagiz[/B][/I]
|
merhabalar 85. yilini kutladigimiz cumhuriyetimizin sonsuza kadar yasamasi yasatilmasi ve yasatacak nesillerin yetistirilmesi arzusuyla bayramimiz kutlu ve mutlu olsun diyorum sivas gemerek stephan Battal
|
[B][I]CumHurİyeTın 85.Yılı KutLu OlSun.
Ne MutLu TuRkuM DıyEnE...[/I][/B] |
[B][I][U]Bütün [COLOR="Red"]Türk[/COLOR] Dünyasının [COLOR="Red"]CUMHURİYET[/COLOR] Bayramını Kutlarım.
[COLOR="Red"]Şehit[/COLOR]ler Ölmez [COLOR="Red"]Vatan[/COLOR] BöLünmez. Ne Mutlu [COLOR="Red"]TÜRKÜM[/COLOR] [COLOR="Blue"]Diyene...![/COLOR][/U][/I][/B] |
-->: 85. Yılımız Kutlu Olsun
[B]Binbir çileyle kurulan Cumhuriyet'i parçalamak isteyenlere inat 85 yıl devrildi.
"Benim naçiz vücudum elbet toprak olacaktır,fakat Türkiye Cumhurieti ilelebet payidar kalacaktır."[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:53. |