![]() |
Euro 2016' Ya Talibiz
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/tff.jpg[/IMG]
Euro 2016 için dört resmi başvuru gerçekleşti. Türkiye, İtalya, Fransa tek başına aday olurken Norveç ve İsveç ortak adaylık başvurusunda bulundu. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için UEFA tarafından belirlenen resmi başvuru süresi sona erdi. 24 takımın yer alacağı ilk Avrupa Şampiyonası olan Euro 2016'yı düzenlemek için, 4 aday resmi başvuruda bulundu. Türkiye, İtalya, Fransa tek başına aday olurken Norveç ve İsveç ortak adaylık başvurusunda bulundu. Adaylık ile ilgili ikinci süreç 3 Nisan'da başlayacak. Aday ülkeler resmi adaylık dosyalarını 15 Şubat 2010'a kadar hazırlayıp UEFA'ya sunacak. UEFA'nın da dosyaları inceleyerek EURO 2016'yı düzenleyecek ülke ya da ülkeleri 27 Mayıs 2010'da açıklaması bekleniyor. Euro 2016'yı düzenleyecek ülkeden belirlenen kriterlere uyan 9 stadyumu hazırlamasını isteniyor. |
Cevap: Euro 2016' Ya Talibiz
inşallah tercihlerini bizden yana kullanırlar.........................
|
Hayırlısı olsun insallah biz kazanırız...
|
[B]Bizim kazanacağımıza en ufak inancım yok büyük ihtimal Norveç ve İsveç e verirler. Olimpiyat stadını gördukden sonra hiç sanmıyorum ki bize versinler ama İnşallah da alırız hem ekonomik hemde reklam acısından cok büyük bir kazanç olacagı kesındir.[/B]
|
Bence Girmemiz Zor, Ama Imkansiz Degil Tabiki..
Suanki Yapilan Ve Oynanabilen Mevcut Stadlar : Sukru Saracoglu, Kadir Has, Olimpiat Stadi, Turk Telekom Stadi(Yapiliyor), Besiktas Inonu Stadi (yapilacak), geriye kaldi 4 stadyum.. Bizim Proje Baslamadi Hala Sanirim.. Insallah Bizimkide Cok Modern Olur.. Ve Turk Futboluna Katki Saglariz.. |
[QUOTE=furky.b;490089]Bence Girmemiz Zor, Ama Imkansiz Degil Tabiki..
Suanki Yapilan Ve Oynanabilen Mevcut Stadlar : Sukru Saracoglu, Kadir Has, Olimpiat Stadi, Turk Telekom Stadi(Yapiliyor), Besiktas Inonu Stadi (yapilacak), geriye kaldi 4 stadyum.. Bizim Proje Baslamadi Hala Sanirim.. Insallah Bizimkide Cok Modern Olur.. Ve Turk Futboluna Katki Saglariz..[/QUOTE] [B]Hocam İzmir Ataturk Stadını da unutmayalım.İğrenc bi stad ama olsun[/B] |
[QUOTE=CoRTeZ;490099][B]Hocam İzmir Ataturk Stadını da unutmayalım.İğrenc bi stad ama olsun[/B][/QUOTE]
Uefa Standartlarinda Olmadigi Icin, Senin Dedigin Gibi Igrenc Stad Oldugu Icin Yazmaya Gerek Duymadim.. Bu Arada Sivassporumuzun Yeni Stadi Hakkinda Projeler ? Aciklandimi ? Maketi felan ? Nezaman Baslanacak ? |
İNŞALLAH BİZE WERİRLER AMA BİZM ÖNCELİKLE STADLARI HAZIRLAMAMIZ LAZIM ŞU ANDA 5 STAD WAR 4 TANE DAHA LAZIM.SİVASIN STADI BÜYÜK İHTİMALLE OLACAK.TRABZONDA STADINI RESTORE ETTİRECEKMİŞ DİYE DUYMULTUM BEN.1 STADDA ANKARADAN HAZIRLANIR BÜYÜK İHTİMALLE.EEE 1 STAD NERDE.YİNE EKSİK. AMA HALLEDİLİR YA İNŞALLAH.
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASSS. |
inşallah kazanırız ve 4 eylülde ozamana kadar biter 1 maç dahi olsa burada izlemeyi çok isterim.
|
Insallah bize verirler ama hic umut etmiyorum cünkü son zamanlar ortak ülkeler daha sansli oluyor.
Onun icin Norveç ve İsveç daha sansli gibi görünüyor. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:26. |