SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Şampiyon Olacağız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24302)

SivasSpor.Com 11.03.2009 23:03

Şampiyon Olacağız

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bilica_sevinc.jpg[/IMG]

Sivasspor'un Brezilyalı savunma oyuncusu Fabio Alves Da Silva Bilica, gelecek sezon sonu sona erecek olan sözleşmesini 1 yıl uzattığını söylerken, "Benim şu anda tek isteğim burada şampiyon olmak, takım arkadaşlarımla elbirliğiyle bunun üstesinden geleceğiz ve şampiyon olacağız" dedi..

Ankaragücü maçının hazırlıklarını teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde kulüp tesislerinde sürdüren Sivasspor'da, başarılı savunma oyuncusu Fabio Bilica, idman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bilica, Sivasspor ile sezon sonunda sözleşme yenileyip yenilemeyeceği ile ilgili soru üzerine, ''Zaten 1 yıllık kontratım vardı, 1 yıl daha uzattım. Sivas halkı bana çok iyi davranıyor, Sivas'ta çok mutluyum, bu da benim iyi futbol oynamama zemin hazırlıyor. Halkın ilgisi beni mutlu ediyor ve sonuçta daha iyi futbol oynayabiliyorum'' dedi.

Takım olarak çok iyi hava yakaladıklarını, çok iyi bir arkadaşlık ortamının olduğunu kaydeden Bilica, ''Takım arkadaşlarımın hepsi çok kaliteli oyuncular. Şu anda zaten lideriz. Bu şekilde devam edip sezonu şampiyon olarak bitirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Başarılı futboluyla birçok takımın gündemine geldiğinin belirtilmesi ve herhangi bir takımdan teklif gelip gelmediğinin sorulması üzerine Bilica, kendisinin başarılı performansında takım arkadaşlarının büyük payı olduğunu belirterek, öncelikli olarak takım arkadaşlarına çok teşekkür ettiğini söyledi.

Şu an sadece Sivasspor'un başarısını düşündüğünü belirten Bilica, ''Benim şu anda tek isteğim burada şampiyon olmak, takım arkadaşlarımla elbirliğiyle bunun üstesinden geleceğiz ve şampiyon olacağız'' dedi.

[B]BİLİCA'NIN KARNESİ[/B]

Romanya'nın Clusj takımından bu sezon başında Sivasspor'a transfer olan 29 yaşındaki, 1 metre 87 santimetre boyundaki, savunma oyuncusu Fabio Bilica, Sivasspor forması altında 2'si UEFA Intertoto Kupası, 4'ü Fortis Türkiye Kupası, 23'ü de Turkcell Süper Lig olmak üzere 29 resmi maça çıktı.

Sivasspor'un en istikrarlı futbolcuları arasında yer alan Bilica, forma giydiği maçlarda ortaya koyduğu futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı.

Romanya'da geçen sezon yılın en iyi stoperi seçildiği bildirilen Bilica, Sivasspor forması altında gösterdiği performansla birçok kulübün transfer listesine girdi.

Bilica'nın Sivasspor forması altında 2 golü bulunuyor. Takımının ligde deplasmanda 3-0 kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 1 gole imza atan Bilica, Fenerbahçe ile İstanbul'da oynanan ve Sivasspor'un 3-1 mağlup olduğu Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında da takımının tek golüne imza atmıştı. Bilica, özellikle Fenerbahçe'ye uzak mesafeden attığı frikik golüyle taraftarlardan alkış almıştı.

YiğidoGençLiKTr 11.03.2009 23:05

Cevap: Şampiyon Olacağız

[B]Evet olacagız ıns bole ınancımız sonsuz bılıca sana başarılar...[/B]

adres58 11.03.2009 23:18

[B]İstikrar abidesi... Allah onu nazarlardan saklasın. O futbolu ve mütevaziliği ile gönüllerimizde zaten. O çok iyi biliyorki Anadolunun en sevecen en sempatik halkının takımında oynuyor. Formasını seviyor sevdiği içinde seviliyor. Haa bu arada ben onun her hafta o maçın oyuncusu seçiyorum. Bu defa seçmeyeceğim. Çünkü seçeceğim oyuncu haftanın en iyi ikinci oyuncusu olucak. Kendisi Brezilyalı olmasına rağmen İtalyan ve İngiliz sertliği ile yüreği ile mücadele ediyor. Şampiyonluk yolunda onada çok fazlası ile iş düşüyor. Gollerine ve defans kurgusuna ihtiyacımız olucak. Göreyim seni Bilicam olacak inşallah olacak aslanım...[/B]

etzel1967 11.03.2009 23:22

aslanım blica...seni çok seviyoruz...türkiyenin en iyi defans oyuncususun...

GokhanTurna 11.03.2009 23:25

1 sene sözleşme imzaladıklarına göre bi yerden teklif geldi bare bedava gitmesin mi dediler acaba. Ya Bilica ile 1 yıl uzatılırmı Allah aşkına 3 sene yapsaydınız şu işi:mad:

adres58 11.03.2009 23:33

[QUOTE=GokhanTurna;490390]1 sene sözleşme imzaladıklarına göre bi yerden teklif geldi bare bedava gitmesin mi dediler acaba. Ya Bilica ile 1 yıl uzatılırmı Allah aşkına 3 sene yapsaydınız şu işi:mad:[/QUOTE]

[B]Ya gardaş bu seneyi sayma. Seneye zaten bizdeydi. Daha sonraki seneye imza attı. anlayacağın 2 yıllık imza 3 yıllık oldu. Sen kafanı yorma böle şeylere. Adam profesyonel. Sivasımıza kazık çakmayacak. Saygılarımızı sunar teşekkür ederiz. Umuyorumki giderseki şu anda böle bişi yok mutlaka para kazandırıp gidecektir. [/B]

Dark Force 11.03.2009 23:55

[B][COLOR="Red"]Bilicasız bir defasn düşünemiyorum.........iyi haber.....[/COLOR][/B]

esentepeli58 12.03.2009 00:06

sivas seninle gurur duyuyor tam bi tecrübe adamı ya helal olsun bravo bilika?inş şampıyon olucaz

memet24 12.03.2009 00:19

bilica her kez senin gibi oynasa çok tan garantilemiştik..................

FANATIK YIGIDO 12.03.2009 00:24

bilica takimin bel kemiyi anlasmayi uzattiklarina cok sevindim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:04.