SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Şampiyonluğu Hak Ediyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24502)

SivasSpor.Com 23.03.2009 05:37

Şampiyonluğu Hak Ediyoruz

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulentB.jpg[/IMG]

Sivasspor'umuzun başarılı hocası Uygun , "Her rakibe karşı oynadığımız kora kor futbolla şampiyonluğu hak ediyoruz. Final maçlarında başımız hep dik" dedi

Sivasspor'umuzun hocası Bülent Uygun, takımına övgüler yağdırırken, rakiplerine de meydan okudu. Genç hoca, ligin bitimine 9 hafta kala hâlâ lider olduklarına dikkat çekerek, "Bu takım, zirvenin ağırlığını kaldırıyor. Beşiktaş maçında da mükemmel mücadele ettik. Galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Bu sene yine bir çok ilke imza atıyoruz. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum. Süper Lig'in en iyisiyiz" dedi.

[B]Yeni hedef Denizli[/B]

Uygun, lige verilen milli maç arasından sonra Denizlispor ile oynayacaklarına dikkat çekerek şöyle konuştu: "Bu maç bizim için çok önemli bir final niteliği taşıyacak. Çünkü hem deplasmanda oynayacağız hem de rakibimiz oldukça formda. Denizlispor'u yenersek şampiyonluğa koşar adım gideceğimizi düşünüyorum. Rakiplerimizin oyanayacağı zorlu maçlar bizim için avantaj olacak."

[B][I]FotoMaç [/I][/B]

ZALIM_58 23.03.2009 06:59

Cevap: Şampiyonluğu Hak Ediyoruz

BÜLENT HOCA SEN İNANIYOSAN TAMAM HERKES İNANIR ÇÜNKÜ SEN İNANMAZSAN BUNU FUTBOLCUNA AŞILAYAMASSIN AMA SEN İNANIYOSAN FUTBOLCU KARDEŞİNDE SANA İNANIR TARAFTARDA FUTBOLCUSUNA BİZLER İNANDIK SİZLERDE İNANNIN ŞAMPİYONLUK BİZİMDİR

ykorkmaz 23.03.2009 07:06

hocam bugun internetsporda 5 buyukler yazıyodu bu 5 buyuklerın arasında sıvası da gormek benı cok duygulandırdı bunları bıze yasattıgın ıcın nsıze cok teşekkür edıyorum

Shan58 23.03.2009 07:22

[QUOTE=SivasSpor.Com;495336][IMG]
Sivasspor'umuzun başarılı hocası Uygun , "Her rakibe karşı oynadığımız kora kor futbolla şampiyonluğu hak ediyoruz. Final maçlarında başımız hep dik" dedi

Sivasspor'umuzun hocası Bülent Uygun, takımına övgüler yağdırırken, rakiplerine de meydan okudu. Genç hoca, ligin bitimine 9 hafta kala hâlâ lider olduklarına dikkat çekerek, "Bu takım, zirvenin ağırlığını kaldırıyor. Beşiktaş maçında da mükemmel mücadele ettik. Galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Bu sene yine bir çok ilke imza atıyoruz. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum. Süper Lig'in en iyisiyiz" dedi.
[/QUOTE]

Bülent hocam kulübeyi kırıp hakeme bağırıp çağırdığında hepimiz sana kızıp eleştirdik.
evet hareketin yanlıştı, cezayıda hakettin ama şu trabzonun, GS'nin FB'nin durumunu görüncede iyiki yapmışsın diyoruz.
Hocam tribüne giderek hem biraz dinlenmiş oldun hemde futbolcular iyi motive olmuş oldu yoksa bizim takımda trabzon gibi çöküşe gidiyordu.

Senin ceza futbolcuları ateşledi kendine getirdi çünki son zamanlarda seninde sinirlerin fazla bozulmuştu ve verdiğin demeçlerde takımın motivasyonunuda etkiliyordu.
Ama bu ceza sana dinlenmen için iyi fırsat oldu futbolcularda artık daha sorumluluk duygusu içinde oynuyorlar.
hata yapmayalım yenilmeyelim diye daha iyi mücadele ediyorlar.
Tranbzon, Denizli ve Gaziantep maçlarını alın bu performansı bu isteği ve bu mücadeleyide sezon sonuna kadar gösterin kesin şampiyon oluruz.

Beşiktaşın fikstrü çok zor 3 - 5 hafta sonra onlarda havlu atmış olurlar.

hiko58 23.03.2009 08:04

şampiyonluk avucumuzun içinde artık. herkes inanıyor ama her an bir hata yapılacağından şampiyonluğun elden kaçacağından korkuyoruz. o yüzden bülent hoca her zaman dikkatli olmak lazım.şu muhammet ali inadından vazgeç nolur.

uzeyircoskun 23.03.2009 08:57

ŞAMPİYONLUGA baskan inandı.bulent hoca inandı,yonetim inandı.futbolcularımız inandı,sivas inandı,türkiye inandı,dünya inandı,tv başındaki seyirciler inandı,birtek STADA GELEN TARAFTAR INANAMADI nedense........ŞAMPİYON GELIYORUM DİYOR TARAFTAR UYUYOR..........

GokhanTurna 23.03.2009 10:46

Hocam Denizlinin yeni transferleri Angelov , Banguro falan süper oyuncular. Denizliyi sakın küçümsemeyelim 2. yarının en iyi 3 takımından biri. Şöylede bir istatistik var Denizlinin bize karşı şansı tutmuyor inşallah bu maçıda alırız.

Yadigar Barcin 23.03.2009 10:58

Sana ve Takima güven sonsuz Hocam!!!

BJK karsisinda Ligin ilk yarisinda gördügümüz ve alisik oldugumuz Futbolu görebildik saolun var olun...

Bülent Uygun Hocam kendini o kadar kabul ettirmisinki, Futbolcularin gözleri nerde olursan ol hep seni ariyo, ister Tribünde, ister yedek kulübesinde bunuda ztn maclarda görebiliyoz..
Oynadigimiz son maca göre Sampiyonlugu fazlasiyla hak ediyoruz..
Eski fenerbahce takimi baskani Ali Sen bir demecinde: Birgün Havaalaninda Sampiyonlar Ligi kupasini almis bir fenerbahceyi karsilamaya gittigimizde, Takimin basinda Bülent Uygun olacak diyor....
Insallah Takimin basinda daha uzun uzun seneler kalirsin, ztn öyle bir iz biraktinki bu Takim artik mentalite olarak kendini puan cetvelinde hep yukarlarda görmeye alisti..
Son iki sezona bakarak:

Sampiyonlugu fazlasiyla hak ettik

abircan 23.03.2009 13:08

inanıyoruz, bugüne kadar yaptıkların yapacklarının teminatı artık, biz bu yıl şampiyonuz hocam sayende, teşekkürler şimdiden

muhsin koçak 23.03.2009 13:10

[B]Sana ve aslanlarına güvenimiz sonsuz hocam.Senden takım tertibinde biraz daha dikkatli olmanı bekliyorum haddim olmayarak.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:26.