SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   5 Takımın Şansı Var (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24628)

SivasSpor.Com 01.04.2009 16:35

5 Takımın Şansı Var

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_kursu.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ligin son üç haftasında zirvede üç takımın kalacağını söylerken, "Mehmet Yıldız burada mutlu. Ben de mutluyum. Mehmet Yıldız ben olduğum sürece bir yere gitmez"

Uygun, Sivasspor'un oynadığı oyunla son iki yılda Süper Lig'in üst sıralarında yer edindiğini ve Anadolu'dan da bir takımın şampiyonluk mücadelesi verebileceğini gösterdiğini belirtti.

Süper Lig'in bu yıl kendisine büyük keyif verdiğini anlatan Uygun, "Ligin üstünde de altında da zor maçlar oynanıyor. Üstü de altı da adeta yangın yeri. Kimin düşüp, kimin şampiyon olacağı anlaşılamıyor. Ligin zirvesinde son üç haftada üç takım kalır. Altta ise büyük mücadele var. Hacettepe dışında kimin düşeceği belli olmaz. Ligin yarısı düşmeme mücadelesi veriyor. Bu da keyif veren futbol ortaya çıkarıyor" dedi.

Uygun, Süper Lig'in dibinde bulunan Hacettepe'nin durumuna çok üzüldüğünü, ligin en genç kadrosuna sahip Hacettepe'nin geçen yıl genç kadrosu ile güzel başarılara imza attığını kaydetti.

[B]Beş takımın da şampiyonluk şansı var[/B]

Bülent Uygun, Süper Lig'de şampiyonluk için beş takımın da şansı olduğuna işaret ederek, şöyle konuştu:

"Ligin zirvesinde beş takım şampiyonluk mücadelesi veriyor. Şampiyonluk için beş takımın da şansı var, en az hata yapan şampiyon olur. Anadolu'da (beşi bir yerde altın) denir. İşte ligin zirvesindekiler de Anadolu insanının dediği gibi beşi bir yerde altındır. Süper lig'in 4 büyük takımının büyüklüğü tartışılmaz. Hepsi çok kaliteli takım. (Sivasspor bunların ardından 5. büyük takım oldu) demek erken ancak Sivasspor, camiasıyla, başkanıyla, yönetimiyle bir bütündür. Bu bütünlük bize güzel günleri getiriyor. Sivasspor herkese zevk veren top oynuyor."

[B]Mehmet Yıldız benimle[/B]

Uygun, "Mehmet Yıldız gidecek mi?" sorusuna da şu yanıtı verdi: "Mehmet Yıldız ile oturup menfaatlerimize bakarız. Mehmet Yıldız'ın gitmesi, Sivaspor'un, Yıldız'ın kendi menfaatine uygun mu bakarız. Her şeyi değerlendiririz. Biz adam satmayız. Kulübün menfaatlerine bakarız. Ancak ben inanıyorum ki Mehmet Yıldız burada mutlu. Ben de mutluyum. Mehmet Yıldız ben olduğum sürece bir yere gitmez."

YigidoGenclik38 01.04.2009 16:57

Cevap: 5 Takımın Şansı Var

[COLOR="RoyalBlue"][B][I]5 takımın sansı var dedigin gibi hocam ama biz kendi yolumuza bakacaz

allahın izniyle ipi gögüsleyecez[/I][/B][/COLOR]

Abdullah DuMaN 01.04.2009 17:32

[B]İstatistik olarak en şanslı takım biziz[/B]

hilal58* 01.04.2009 17:57

fazla havalara girmeyelim biz yolumuza bakalim allahin izniyle sampiyon biz oluruz kalbimiz sivasspor icin :)

subasi29 01.04.2009 18:20

encokta bizim sansimiz var tabiki bu sansi iyi kullanmaliyiz

Shan58 01.04.2009 18:25

Kayseri eğer BJK'ye çelme takabilrse zaten işi biter.
haftaya kocaliyle oynayacaklar. onlarda süper havaya girdiler beşiktaş'tan puan almak için ellerinden geleni yapacaklardır.
üstelik BJK'nin Fener, GS, Bursa, Eskişehir gibi zor maçlarıda var.
Şu anda en avantajlı takım Sivas eğer iyi kullanırsa kesin şampiyon oluruz.

merkez_emre 01.04.2009 18:43

hocam LÜTFEN biraz dikkat edip Az medya onunde bulunsanız ?

ssozan 01.04.2009 20:01

mehmet yıldız satılsın artık ya onun yerine kamanan var balili ve tum da var yetmezse oyuncu alırız

sevda58 01.04.2009 22:11

biz kendi takimiza bakalim, suan sansimiz cok buyuk, bunu iyi degerlendirmemiz lazim, insallah komsu bize komsulugunu gosterir bjk macinda. ve tabiki bizde kazanmaya bakalim..

muhsin koçak 01.04.2009 22:43

[B]Başka takımların ne yaptığı bizi ilgilendirmemeli,biz kendi işimize bakmalıyız.Ayrıca en ufak bir rehavet bizim sonumuz olur,bunun için Bülent Uygun'un söylemleri burada çok önemli.Medyadan bu dönem biraz uzak durabilirse bu bizim lehimize olur kanaatindeyim.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:23.