![]() |
Sivas Hangi Ligde ?
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_fotomac.jpg[/IMG]
Ne garip değil mi? Türkiye'nin Süper Lig lideri Sivasspor, haftalardır zirvede ve Milli Takım'ın kadrosunda bir tane futbolcusu bile oynamıyor. Bu ne yaman bir çelişki! Bu Milli Takım'da Emre Belözoğlu, Hakan Balta, Nuri Şahin ve 19 yaşındaki Batuhan oynuyorsa, tabii ki ben de bir Türk vatandaşı olarak, "Sivasspor'dan Sedat, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, kaleci Akın ve Mehmet Yıldız, Beşiktaş'tan İbrahim Toraman ve Kayserispor'dan Mehmet Topuz niye yok" diye sorarım. Sahi bunlar niye yok Fatih hoca? Bir başka kafamın almadığı konu ise Fatih hocayı zaman zaman lig maçlarında görüyorum ve açıklamalarını dinliyorum. Ligimizin gayet çekişmeli ve iyi geçtiğini söylüyor. Peki hem bu ligi çok beğeniyorsun, hem de bu ligin liderinden bir tek futbolcuyu bile oynatmıyorsun? İki maçtır, 18'e aldığın Sedat Bayrak'ı da galiba, "Lider takımdan futbolcu almadılar demesinler" diye 18 kişilik kadroda tutuyorsun! [B]Saygı duruşu kimin için![/B] Ben iddia ediyorum, başta Kayserispor'lu Mehmet Topuz olmak üzere, Sivassporlu Mehmet Yıldız, Sedat, Abdurrahman, kaleci Akın Vardar ve Murat Sözgelmez eğer o meşhur 3 büyük takımdan birisinin futbolcusu olsaydı kesinlikle kadroya alınır ve ilk 11 de sahaya sürülürdü. Türkiye-İspanya maçını anlatan spiker arkadaşa da bir çift sözüm var. Milyonlarca insan oturmuş heyecanla maçı bekliyor, o arada saygı duruşu yapılıyor ve sen bu saygı duruşunun niçin yapıldığını söyleyip, insanları aydınlatman gerekirken, "Maçtan önce bir dakikalık saygı duruşu" deyip geçiyorsun. Ya bunun saygı duruşu olduğunu herkes biliyor. Sen niçin yapıldığını söyle kardeşim. Merak edenler için ben söyleyeyim, galiba helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları için saygı duruşu yapıldı! [B]Abdullah Yiğit[/B] [B][I]FotoMaç [/I][/B] |
Cevap: Sivas Hangi Ligde ?
Sivasspor Birinci Ligde ve lider,hemde üc kücük ve trobzonsporun önünde ve buda sezon sonuna kadar gidip mutlu bir sonucla bitecek ALLAH in izni ile.ama malesef Sivasporlu oyuncular her macta 10 golde atsa kaceci agzi ile topta tutsa Milli takima alinmaz,alinamaz ,alindigi anda üc kücükler ve trabzondan tepki alirda o yüzden
|
Hayir Abdullahcim o saygi durusu Cumartesi günü oynanan Fildisi-Sahili - Malawi macinda hayatini kayip eden futbolseverler icin yapildi...
|
[B]ABDULLAH abi çok güzel yorum yapmış..yüreğine saglık..
fatih terime gelince ben bu adamın yaptıgı yanlışlara yorum yazmakdan bıktım zaten...bir an evvel bıraksın milli takımı...[/B] |
Sivas Süper Ligde,ama Fatih Terim denen zat hangi ligde onu araştırmak lazım.Daha öncede söylemiştim,genelde İstanbul takımlarının,özellikle de GS'ın maçlarını izleyen,Anadolu takımlarını sadece İstanbul takımlarına karşı mücadele ederken izleyen bu adamın çıkaracağı kadroda bundan farklı olmazdı.İnanın bana,ben ve birçok arkadaşım artık milli maçlarda eski heyecanları hissetmiyoruz.Bunun tek sebebi Fatih Terim denilen GS formasını çıkaramamış olan şahsiyettir.Onun adaletsiz ve keyfi hareketleridir.Bu takım 80 milyonun takımıdır.İstanbul'un "4. büyük" takımı değildir.Fatih Terim gitmedikçe Milli maçlarla ve sonuçlarıyla ilgilenmiyorum.Allah yollarını açık etsin....
|
[QUOTE=Muri58;498776]Hayir Abdullahcim o saygi durusu Cumartesi günü oynanan Fildisi-Sahili - Malawi macinda hayatini kayip eden futbolseverler icin yapildi...[/QUOTE]
TribunLer Cökmüş!!!!!.......... |
Abdullah Yiğit milli takıma oyuncu gönderememenin verdiği sıkıntıyı çok güzel anlatmış.Bu arada benim bildiğim kadarıyla da saygı duruşu Fildişi maçında hayatını kaybeden taraftarlar için yapıldı.
|
[COLOR="Red"][B]her zamanki gibi fatih terim fatih terim bıktık bu adamlar yanlıslarından hatalarından ama buna hic bir kimse birsey diyemiyor demiyor
neden hala fatih terim neden??????????????[/B][/COLOR] |
saygi degerli aplulahabi fatih demiyecegim cunki fatihin ismi cok buyuk ooooooooo terim denen yaratik varya anasi onu umumi evden getirmis kos koca turkiye milli takiminin basinda futbolun patronusun ulan ******** ispanyada oynana macta bir saygi durusunda vede siyah formalarinan cikin cikamazsiniz cunki o SEHIT OLAN GERCEK BIR MUSLUMAN TURK EVLADIYDI SENINGIBI CINGENE DEYIL ORUSPUNUN COCUGU BURDAN SIVASSPOR YONETIMINEDE SESLENMEK ISTIYORUM TERIMDENEN BIR YARATIK MILLI TAKIMIN BASINDA OLDUGU MUTTETCE SIVASTAN HIC BIR OYUNCU GIDEMEZ DEYIN NE OLURKI YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HERKEZ BIZI EZMIYE CALISIYOR BIRDE YARINKI DENIZLI MACINDA MUMKINSE SIYAH FORMALARLA CIKALIM KOCA REISIN HATIRINA SEHIDIM RAHAT UYU TUM ISLAM OLAN HERKES SANA DUA EDIYOR SIVASLIYIM DIYEN HERKESE SAYGI SEVGILERIMI ILETIRIM TEKRAR MUHSUNUMUZE ALLAHTAN RAMETDILER MEKANI CENNET OLSUN |
[QUOTE=Muri58;498776]Hayir Abdullahcim o saygi durusu Cumartesi günü oynanan Fildisi-Sahili - Malawi macinda hayatini kayip eden futbolseverler icin yapildi...[/QUOTE]
evet abi fildişinde öle taraftarlar için yapıldı yazıklar olsun. bi fifaya söz geçiremiyorlar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:38. |