![]() |
Şenol Güneş istifa etti
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Vestel Manisaspor maçında alınan 2-0'lık mağlubiyet sonrasında görevinden ayrıldığını açıkladı.
Maç sonrasında basın toplantısı düzenleyen Güneş, "Bu moralsizliği bu paniği düzeltmenin tek yolu benim ayrılmam. Katkı yapmak için gelmiştim ama olmadı. Bu katkı zarara döndü. Türkiye'de başarısız sonuçlar alındığı zaman hocalar gider. Ben de buna katılmak istiyorum. Kan değişikliğine ihtiyaç var" dedi. |
HAYILISI OLSUN BIRILERI GIDER BIRILERI GELIR.İNŞALLAH SİVASSPORUMUZA NAZAR DEYMEZ
|
[B]kendi adıma üzüldüm...hayırlısı olsun diyelim. [/B]
|
açıkcası hocam ayrılamanda bizim de büyük bir katkımız oldu ama adınıza çok üzüldük hayırlısı diyelim
|
hayırlısı olsun dıyelım belkıde trabzonspor ıcın boylesı daha ıyı oldu
|
ÜZÜLDÜM...
ŞENOL GÜNEŞ'İN İSTİFASINA ÜZÜLDÜM. SEVDİĞİM BİR SPOR ADAMIYDI. AMA TRABZONSPOR'A SEVİNDİM...
|
tam belli degil arkadaslar atay aktug devam ettirecek belki galatasaray macinda belli olacak tam olarak.
|
sivas başlattı manisalak bitirdi .......
|
trabzon bu kafayla bir adım ileri gidemez
milli takımın başındaykende sevmezdim şenol hocayı.
trabzon ziya hocayla çok iyi bir çıkış yakalamıştı ama sırf karadenizli olsun diye şenol hocayı getirdiler. sonuç bu. trabzon bu kafayla bir adım ileri gidemez. |
Trabzonun iyiye gitmesini isterim sahsen, en azindan Anadolu takimi.
Manisayi da yensin istedim ama olmadi.Senol hocanin istifasini kabul edecekleri de belli degil... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:48. |