![]() |
Çalışmalar Tam Kadro
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/antreman3.jpg[/IMG]
Sivasspor pazar günü kendi sahasında oynayacağı zorlu Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor. Geçen hafta deplasmanda kazanılan üç puanın moraliyle bu maçın hazırlıklarına başlayan Kırmızı-beyazlı takımda kart cezalıları Murat Sözgelmez ve Sezer Badur’un dışında eksik bulunmuyor. Maçın her iki takım açısındanda son derece önem taşıdığını belirten Teknik Direktör Bülent Uygun, ”Bu maç bizim olduğu kadar rakibimiz içinde büyük önem taşıyor. Onun için son derece dikkatli olmak zorundayız.Futbolcularımın arzu ve istekli olmaları beni ayrıca mutl ediyor” dedi. Uygun’un futbolcularıyla yaptığı toplantılarda sadece oynayacakları maçı düşünmelerini istediğide belirtildi.Sivasspor Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına bugünde devam edecek |
Cevap: Çalışmalar Tam Kadro
Gecen hafta aldığımız 3 puan moraller açısından çok önemliydi.Takımın üstündeki puslu hava birazda olsa dağıldı.Evimizde oynamanın da verdiği güvenle genclerbirliğini yeneriz
|
şu maçı bi yensek ya offf
üzerimizdeki stresi atmış oluruz |
[B]yenmekten başka çaremiz yok ya yenecez ya yenecezzz.[/B]
|
yenecez......................................
|
bu süper bir haber oldu gercekden
hadi hayirlisi insallah gencleri yenmeyi biliriz |
[FONT="Arial Black"][/FONT]si maci kazanip galatasar macina kayipsiz cikariz yeni aldigimiz futbolcu bize hayirli olsun tunus SIVASSIPOR EN FORCE:)
|
evet bu gerçekten uzun süre sonra gelen güzel haberlerden biri inşallah hiçbir antremana eksik kadroyla çıkmayız.
|
Bana öyle geliyorki eziktaslarla lig sonunda ayni punla kalacagiz onun icinde zorda olsa avaraji düzeltmek icin farkli yenmeliyiz gencleri.Ben insallah yanilirimda iki macimizida kazaniriz sekiz tasli kargalar öyle yada böyle puan yada punlar kayibedecek.SAMPIYON SIVASSPOR
|
galatasaray agüvenmiyorum büyük ihtimal sampiyonun bjk olmasini istiyor eger kaybederse denizli macinda besiktas puan kaybeder önemli olan sivasin puan kaybetmemesi iki macida almamiz lazim insallah aliriz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:03. |