![]() |
Rövanş Hazırlıkları Başladı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/svsfoto.jpg[/IMG]
Sivasspor, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında konuk edeceği Belçika'nın RSC Anderlecht takımı için hazırlıklara başladı. Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda RSC Anderlecht'e 5-0 yenilerek tur şansını çok zayıflatan Sivasspor, Belçika'dan özel uçakla öğlen saatlerinde yurda döndü. Yaklaşık 5 saatlik bir yolculuğun ardından kulüp tesislerine geçen futbolcular ve teknik heyet, Anderlecht ile 4 Ağustos Salı günü oynanacak rövanş karşılaşmasının hazırlıklarının startını verdi. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleşen idmanda, futbolcular yenileme çalışması yaptı. Sahanın etrafında bir süre koşan futbolcular, açma-germe hareketlerinin ardından soyunma odasına gitti. Uygun, 5-0'lık mağlubiyetin üzüntüsünü yaşayan futbolcularına saunaya ve havuza girmelerini, masaj yaptırmalarını ve iyice dinlenmelerini önerdi. Bu arada, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile basın sözcüsü Fikret Ünsal ve genel koordinatör Faruk Taşseten, tesislere geldi. Otyakmaz, yöneticiler ve teknik heyetin, moralsiz olan futbolcuları rövanş maçına ve lige motive etmeye çalıştığı belirtildi. Kırmızı-beyazlı ekip, yarın yapacağı idmanla Anderlecht maçı hazırlıklarını sürdürecek. |
Cevap: Rövanş Hazırlıkları Başladı
[B]Skorun hiçbir önemi yok yeterki biz YİĞİDO gibi oynuyalım yeneriz ,yeniliriz hiç bir önemi yok ama yeterki ilk maçtaki gibi oynamayalım.
İlk maçtaki skor umrumda bile değil 3. ligden beri Sivassporun her macını izleyen birisi olarak 4 Ağustosta trübündeki yerimi alıp Şampiyonlar Ligindekı Sivasspor Formasına, armasına ve bayrağıma gururla bakacağım ![/B] |
eski sivas gıbı oynasın 10 yesın ama eskı mücadele formanın hakkını veren yıgıdolar ıstıyoruz hocaaaaaaaaaaaaaaam
|
hayırlısı olsun allah büyük ,,,,,
|
[B]Eleştiriler her zaman olacaktır. Bir baba evlatlarına kızar küser ama onun evlatlığı bakidir. Bizim eleştirilerimiz hiç bir zaman sizleri yıkmasın aksine ayakta tutsun. Biz herşeyi içimizde tartışır konuşuruz. Görünen o ki basına malzeme vermeye hiç gelmiyor. Bende tepkimi koyup kendi çapımda gazete almıyorum. Sadece ve sadece Tunç kayacının ne kadar yapıcı bir insan olduğunu bildiğim için Fanatik gazetesi okuyorum.
Aslında mesele bu değil. Bir önceki başlıktaki yazımda da dediğim gibi bizler biletlerimizi alalım ve desteğimizi gösterelim. Nihayetin de bu takım bu hoca bizleri buralara getirdi. Sadece tecrübesiz bir takımız. Evet ŞL ye havlu attık ama Avrupada bu tozu yutmaya devam edeceğiz. Hadi aslanlarım moral bozmak yok... [/B] |
bir önceki arkadaşımında dediği gibi eleştiriler her zaman olacaktır.meyve veren ağaç taşlanır misali takdire değer şeyler yapıyorsanız alkışlanır en küçük hatanızda ise bombardımana uğrarsınız.tabi arkanızda sizden nemalanan bir yağcı takımı yoksa.biz güzel şeyler yapıyoruz ve bununda gururunu yaşıyoruz.
hazırlık maçları her ne kadar baz alınmaz densede Sivasspor bu maçlarda dünkü hezimetin sinyallerini vermişti.bana göre bizim için önemli olan lig ve bu tür müsabakalar ise ancak prestij olur şimdilik.bu maçta bize lige yaklaşırken biran önce acil önlemler alınması gerektiğinin sinyalini verdi.hazırlık maçlarından ne kadar ders çıkarmadıysak bu maçtan da bir o kadar ders alıp önce ikinci maçta sonra ligde fırtına gibi esmeye devam etmeliyiz. |
daha hazırlansalar ne olacak hazırlanmasalar ne olur...5 yedik bu maçtada rekora koşarız hrlde..maça ilgi olmayacağını sanıyorum..o hazırlığı 1 maçtan önce yapsaydınız.
|
bu takımdan bu kadroyla bir cacık olmaz yasinle onurla yapılacak işler değil
|
ben bu maçtan sonra hocanın yerinde olacaktım yasini onuru kadro dışı bırakırdım çok isteksizdiler yasinin görüntüsü zaten sivası küçümser gibi hani fenerden geldi ya yerinde olacaktım tereddütsüz kadro dışı
|
Bence bu maci aliriz! 2:1 yada 3:1 ...
Anderlecht zaten turu gecmis, [B]B[/B] Takimini oynatirlar... AvrupaKupalarinda hangi günlerde oynayacagiz? - [B][B]BILEN VARMI?[/B][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:45. |