![]() |
..Ve Söz Kaptan`da
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/hayrettin.jpg[/IMG]
Mehmet Yıldız'ın yokluğunda sahaya kaptan olarak çıkan Hayrettin, Avrupa Ligi'nde gruplara kalacaklarından emin... Mehmet Yıldız’ın yokluğunda sahaya kaptan olarak çıkan Hayrettin, Avrupa Ligi’nde gruplara kalacaklarından emin... Shakthar Donetsk’i eleyeceklerine inanan tecrübeli futbolcu, “Sahamızda oynanacak ilk maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle rövanşa avantajlı bir skorla çıkmayı hedefliyoruz. Gruplara kalmamızı engelleyecek bir durum yok. Sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olan arkadaşlarımızın yerine sahaya çıkacaklar da elinden gelenin en iyisini yapacaklardır” açıklamasını yaptı. [B]Fanatik[/B] |
Cevap: ..Ve Söz Kaptan`da
iyşallah iyi bir sonuçla ayrılırız.
|
[B]haydi hayırlısı sizlere güveniyoruz[/B]
|
işallah alırız maçı .....................................................
|
[B]Hayrettin yerli kaya 58 forması ile kaptanlığı zaten hak etmiştir Sivas'lı ve Sivas spor'lu Yiğido sana yakışır o kaptanlık:D:D:D[/B]
|
.hayırlısı neyse o olsun...........................
|
en az 3 farklı bır galıbıyet almamız sart cunkı teklıkelı bır rakıp deplasmanda rahat bır oyun sergıleyelım
|
[B]Hayro İddalı Hadı Bakalım .................[/B]
|
HEMSERIM YARIN CANLA BASLA OYNAR ONA INANIYORUN KAPTANLIKTA YAKISIYOR HEMSOMA NEDE OLSA YENI KOYLU KENDISI
|
zaten basimiza ne geliyorsa turk milleti olarak bu hemserilik yuzunden geliyor. Umidimizi kaybetmedik dogrudur ama bu Hayrettinle olacak is degil avrupa isi hatta turkiye ligide. Ben bu adaminda super oynadigi sadece bir mac hatirliyorum uc sene onceki galatasaray maci. Hayrettin ancak bank asya liginde top oynar.
Zaten Hayrettin gibi vasat futbolcu bu takimda kaptansa gerisini dusunemyorum. Zaten tek eksigimiz ruh bunuda sagglamasi gereken kisden biride takim kaptanidir. Bence ne bilica ne tum nede digerleri. Tek sorun bu takimda lider futbolcu olmamasidir. Insallah mehmet yildiz dondugunde hepimiz gorecegiz kaptan nasil olunurmus. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:43. |