SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27241)

SivasSpor.Com 16.09.2009 23:06

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/dnzsvss2.jpg[/IMG]

Deplasmanda 1-1 berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Maç hakkında genel yorumunuz ?

sevda58 16.09.2009 23:08

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Tek birsey diyecem oda:

Sivassporumuzda ilerleme var, hakeme gelince diyecek cok sey varda, terbiyem musade etmez[/B][/FONT][/COLOR];)

karakocyakup58 16.09.2009 23:10

BENCE GÜZEL BİR OYUNDU TAKIMIMIZDA BÜYÜK Bİ DÜZELME VAR MESALA GEÇEN HAFTALARA BAKARSAK BU HAFTA DEFANSTA BÜYÜK BİR DÜZELME VE PAS ATAKLARININ HIZLANMIŞ OLDUGUNU GÖRÜYÜYORUM BİDE ŞU ERSEN PRES YAPSA MEHMET YILDIZ DA KATILSA KADROYA DÜZELİR BU TAKIM HEMDE ESKİSİNDEN DAHA İYİ OLACAK BU TAKIM GÖRECEKSİNİZZZ

Tex 16.09.2009 23:10

Hakem gerçekten kötü niyetliydi. Bizim oyuncular ve teknik ekibimiz de ona yardım edince hak etmediğimiz bir beraberliğe razı olduk. Yazık oldu...

kadir0911 16.09.2009 23:12

[B]Maçın yıldızı kimdi ?

[COLOR="Red"]Yok[/COLOR]

Maçın en kötüsü kimdi ?

[COLOR="red"]Herkez berbatidi, bu nasil futbol anlayisi, yeter artik dayanamiyorum!!![/COLOR]

Maçta göze çarpanlar ?

[COLOR="red"]Iki takim berbat bir mac sergiledi. Tabloda olduklari yeri hak ettiklerini bu aksam gösterdiler.[/COLOR]

[COLOR="red"]Kac haftadir yorum yapmadim, hersey gene yoluna girer diye, ama yok düzelecek birsey yok, bülent uygunu hep savundum, ama bu kadar yeter, misyonunu bitirdi, KAN DEGISIMINE IHTIYACIMIZ VAR...[/COLOR]

Mağlubiyetin Nedeni ?

[COLOR="red"]Maglubiyet gibi bir beraberlik hic isimize yaramiyor.
Bülent Uygunun futbol anlayisi bunun sebebi.[/COLOR]

[COLOR="red"]Allah sonumuzu hayirli etsin. AMIN.[/COLOR][/B]

G Ü N E R 16.09.2009 23:13

[B]son dakikalarda erman yada musa karşı karşıya pozisyonda golleri atabilselerdi şimdi farklı şeyleri konuşuyor olurduk...düzelme var ama bence denizlispor bu ligin en kötü takımlarıondan biri...beraberlik kötü skor...[/B]

münihliyigido58 16.09.2009 23:15

denizli bir tane kart bile görmedi. bizim oyuncular 5 sari, 1 kirmizi,
ayrica hakem bizim bir golü caldi. denizlisporlu oyuncu yüzdeyüz gollü eliyle cikariyor, olmaz böyle birsey. nasil görmez bunu 4 hakem!!!! DÖRT HAKEMIN biri bunu görmesi lazimdi ama olmadi.
hakemlerin kötü niyetleri yoksaydi ben bu dünyadan anlamiyorum.

takimimiz kötü oynamadi olabilir, ama bu ligin en zayif takimlarin birtanesine karsi oynadik. her normal gücte takim bizi yirtardi. haftaya bursayla isimiz zor!
ama allah yanimizda insallah! sampiyon sivas!

Yigido5458 16.09.2009 23:16

[QUOTE=kadir0911;562430][B]Maçın yıldızı kimdi ?

[COLOR="Red"]Yok[/COLOR]

Maçın en kötüsü kimdi ?

[COLOR="red"]Herkez berbatidi, bu nasil futbol anlayisi, yeter artik dayanamiyorum!!![/COLOR]

Maçta göze çarpanlar ?

[COLOR="red"]Iki takim berbat bir mac sergiledi. Tabloda olduklari yeri hak ettiklerini bu aksam gösterdiler.[/COLOR]

[COLOR="red"]Kac haftadir yorum yapmadim, hersey gene yoluna girer diye, ama yok düzelecek birsey yok, bülent uygunu hep savundum, ama bu kadar yeter, misyonunu bitirdi, KAN DEGISIMINE IHTIYACIMIZ VAR...[/COLOR]

Mağlubiyetin Nedeni ?

[COLOR="red"]Maglubiyet gibi bir beraberlik hic isimize yaramiyor.
Bülent Uygunun futbol anlayisi bunun sebebi.[/COLOR]

[COLOR="red"]Allah sonumuzu hayirli etsin. AMIN.[/COLOR][/B][/QUOTE]

skora bakarak yorum yapmak ne kolay dimi 11 kişi bitirmedik o maçı denizli 12 kişi oynadı(hakem'de) 7 kart çıkardı 1 kırmızı kart sonra gol geldi zaten ayrıca bi sölesene bana kan değişimi diyon kim gelicek bülent hoca giderse?????

Cley 16.09.2009 23:16

[B]Maçın yıldızı kimdi ? Akın Vardar

Maçın en kötüsü kimdi ? Hayrettin

Maçta göze çarpanlar ? Çok amatörce kart görüyoruz.

Ne gibi eksiklerimiz var ? orta sahamız ölü. 5 pas üstüste yapamıyoruz.

Maç hakkında genel yorumunuz ? İlk yarı denizli İkinci biz iyi olan taraftık (10 kişi kalana kadar) beraberlik normal sonuç. Maçın iki kopma anı olabilirdi. Denizlinin son dakikadaki atağında akının çıkardığı top ve Cihanın kafa vuruşunda Fahrinin eliyle çıkardığı top gol olsaydı maç kopabilirdi.[/B]

Yiğido 58 MERT 16.09.2009 23:17

takımda düzelme var bursa maçını bu takım kesin kazancak:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:25.