![]() |
Ankaraspor Düşürüldü Futbolculara Transfer Dönemi
Ankaraspor futbolcuları için, 07/10/2009 saat 00:00 ile 22/10/2009 saat 23:59 tarihleri arasında, FIFA'ya bildirim yapılarak özel transfer ve tescil dönemi açılmasına, bu süre içinde Ankaraspor futbolcularının, Ankaraspor'un yazılı muvafakatının alınması koşulu ile transfer yapabilmelerine,
-Ankaraspor'un sözleşmesi devam eden ve TFF Yönetim Kurulu tarafından açılacak özel transfer döneminde, 2009-2010 sezonu transfer dönemlerinde Ankaraspor'dan ayrılmayan yabancı futbolcu ve teknik adamlarının TFF 1. Lig Statüsü madde 2/1 gereği sözleşmelerinin sonuna kadar Ankaraspor'a bağlı olarak kalabilmelerine, -Ankaraspor'un, Futbol Kulüpleri Tescil Talimatı'nın 17. maddesinin 3. fıkrası hükmüne uygun olarak, 2009-2010 sezonunda Türkiye Kupası'na katılmasına, ANKARASPORDAN EN AZ İKİ FUTBOLCU ALMAMIZ LAZIM DEFANS VE ORTASAHA BENİM GÖRÜŞÜM |
Cevap: Ankaraspor Düşürüldü Futbolculara Transfer
defans Baki MERCİMEK Erich BRABEC ortasaha Theo Weeks LEWIS
forvetede Madiou KONATE bunlardan enaz ikisini almalıyız |
özellikle hucuma dönük orta saha alabirsek mükemmel olur.inşaallah alırız.
|
bizim sıkıntımız defans ve forvette bence.Joao Alexandre Duarte Fernandes Ferraira NECA.Aydın KARABULUT.Bilal KISA.Sidney Cristiano Dos Santos (TİTA).Stefan SENECKY.Roguy MEYE
|
[QUOTE=zaralı19;571351]defans Baki MERCİMEK Erich BRABEC ortasaha Theo Weeks LEWIS
forvetede Madiou KONATE bunlardan enaz ikisini almalıyız[/QUOTE] [B]diğerlerine lafım yokta baki mercimek yaramaz bizim defansa...ama yasinden iyi oynayacağı kesin:D[/B] |
İşte özel izinle takım arayışına girecek futbolcular:
Stefan SENECKY (Kaleci) Gökhan TOKGÖZ (Kaleci) Evren ÖZYİĞİT (Kaleci) Erich BRABEC (Defans) Baki MERCİMEK (Defans) Özgür ÇEK (Defans) Umut SÖZEN (Orta Saha) TITA (Orta Saha) Bülent BÖLÜKBAŞI (Orta Saha) Bilal KISA (Orta Saha) Aydın KARABULUT (Orta Saha) Ömer Aysan BARIŞ (Orta Saha) Adem KOÇAK (Orta Saha) Theo Weeks LEWIS (Orta Saha) NECA (Orta Saha) Murat TOSUN (Forvet) Madiou KONATE (Forvet) İlhan PARLAK (Forvet) Roguy MEYE (Forvet) Seç beğen al.3 güne bunlardan hiçbiri kalmaz. Özgür Çek,Aydın Karabulut,Adem Koçak bize ilaç olur |
[B][COLOR="Red"]Türkiye futbol federesyonunu kınıyorum[/COLOR] süper liğde düşmesini istediğim tek takım ankaraspordu tabi bu benim gönlümden gencen bir duyguydu ama TFFnin ankarasporu bir alt liğe düşürülmesi adil olmayan bir durum olarak görüyorum dolayısıyla ankarasporun maduriyetin görünce kahroldum külüpler birliğinin sessiz kalması benim acımdan çok düşündürücü bugün bana yarın sana sözünün tam yeri sıradan bahanelerle böylesine köklü bir kulübün bankasyaya liğine düşürülmesi utananc verici bir olaydır susma sustukca sıra sana gelecek[/B]
|
[QUOTE=skep06;571379]İşte özel izinle takım arayışına girecek futbolcular:
Stefan SENECKY (Kaleci) Gökhan TOKGÖZ (Kaleci) Evren ÖZYİĞİT (Kaleci) Erich BRABEC (Defans) Baki MERCİMEK (Defans) Özgür ÇEK (Defans) Umut SÖZEN (Orta Saha) TITA (Orta Saha) Bülent BÖLÜKBAŞI (Orta Saha) Bilal KISA (Orta Saha) Aydın KARABULUT (Orta Saha) Ömer Aysan BARIŞ (Orta Saha) Adem KOÇAK (Orta Saha) Theo Weeks LEWIS (Orta Saha) NECA (Orta Saha) Murat TOSUN (Forvet) Madiou KONATE (Forvet) İlhan PARLAK (Forvet) Roguy MEYE (Forvet) Seç beğen al.3 güne bunlardan hiçbiri kalmaz. Özgür Çek,Aydın Karabulut,Adem Koçak bize ilaç olur[/QUOTE] Murat TOSUN, AYDIN KARABULUT ve Theo |
Brabec ve Aydın Karabulut yeterlidir,inşallah kısa sürede kadromuza dahil ederiz...
|
DEFANS ORTASHA BİR FORVET.ASLINDA İKİ TANE DEFANS ALSAK ÇOK İYİ OLUR.HER MAÇ GOL YİYORUZ YA
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:34. |