![]() |
Sivasspor üst sıralar için oynayacak
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/mesuttbakkal.jpg[/IMG]
Teknik Direktör Mesut Bakkal,çok iyi bir kadroya sahip olduklarını,yaptıkları ve yapacakları takviyelerle güçlü bir Sivasspor'un yolda olduğunu söyledi. Kulübün resmi internet sitesine açıklama yapan Bakkal "Sivasspor yeni sezonda üst sıralar için oynayacak güçte. Transferde ince eliyip sık dokuyoruz. Direkt olarak kadromuzda oynayacak futbolcuları alıyoruz.Geçen sezon oldukça stres yaşayan taraftarlarımıza bu sezon yeni zaferler yaşatacağımızdan şüphem yok. Biz iyi bir ekibiz ve beklentilere cevap vereceğiz" dedi. Hürdoğan |
Cevap: Sivasspor üst sıralar için oynayacak
hocam bu takimimi sen bizden daha iyi biliyorsun,düne kadar ümidim yoktu ama bu yaziyi okudugumda gelecek sezondan cok ümitlendim.INSALLAH dediklerin olur hocam
|
Transferde ince eleyip sık dokudukları adam futbolu 2 sene oynayıp bırakacak adamlarmı? Bu takım daha geçen sene Ankaraspor'la Diyarbakırspor'un sayesinde Süper Lig'de kaldı. Kaldı ki 2 tanede takımın en iyi oyuncusunu yolladın yerine yaşlı oyuncular getirdin.Nasıl ilk sıralara oynayacak?
|
Bu yil ligin cok cetin gececegi belli ,bu yüzden üst siralar biraz inandiriciligi olmayan sözler.Ligde kalalim yeterli.
|
[B][I]Sezonluk takım oluşturuyorsun Hocam.İleriye dönük gençleri takıma monte etmen gerek.Üst sıralara oynamak biraz hayal hocam, kendini kandırıyorsun bari bizleride kandırma...[/I][/B]
|
karomuzda o potansiyel var ama defansa mutlaka süper bi oyuncu alınması lazım
|
EWT HOCAM KADRONU KUR VE BU TARAFTARI SEVİNDİRİN ZİRVEYE OYNAYIN
|
Hocam gerçekten söylediklerine sen inanıyormsun.Yoksa Sivasspor taraftarlarını hiç birşeyden anlamıyor diyerek oyalamakmı isiyorsun.Küme düşmeten şans eseri kurtulan takıma takviye yapmıyorsun.Sonrada yukarlar için oynacak diyorsun.Ya 17 takım transfer yaparak aptallık yapıyorlar işi bilmiyorlar yadasen çok zekisin Sivasspor taraftarlarını böyle oyalıyarak Sivasspor kulübünü düşkünler emekliler kulübü haline getirmek isiyorsunuz. ŞUANDAKİ YAPMIŞ OLDUĞUNUZ KADAR BANKASYA LİĞİ KADROSU kimeyi kandırmazssınız.Yarın 4 hafta yenilince sen bırakıp gideceksin yine biz burda bu şehirde kaıp bu takımla yaşayacağız.
|
hocam kımse senden su durumda bır sey beklemıyor.yanı kısacası hocam sen bu kadroyla bu transferlerle lıgde kalalım sızden baska hıc bır sey ıstemıyorum.yeterkı yıne lıgde kalalım.ama bu sefer bızı kurtaracak takımlar yok onun ıcın onlemınızı cabuk alın hocam
|
[QUOTE=mustafatas58;638546]hocam kımse senden su durumda bır sey beklemıyor.yanı kısacası hocam sen bu kadroyla bu transferlerle lıgde kalalım sızden baska hıc bır sey ıstemıyorum.yeterkı yıne lıgde kalalım.ama bu sefer bızı kurtaracak takımlar yok onun ıcın onlemınızı cabuk alın hocam[/QUOTE]
bu tür yorumların yapılması için çok erken. sezonun başlamasını beklesek diyorum. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:46. |