![]() |
Ünsal'dan Bombardıman
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/1.bsnsz.jpg[/IMG]
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, 'Cüneyt Çakır tüm takdir haklarını Bursaspor'a kullanmış,fevkalade güzel futbol oynayan takımımızın mağlubiyetinde başrol oynamıştır' dedi. Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hakemleri eleştirmek gibi bir alışkanlıkları ve prensipleri olmadığını belirterek, şunları kaydetti: 'Ancak dün 4 Eylül Stadyumu'nda öyle bir hakem vardi ki ilk yarıyı 3-0 önde bitirmemiz gerekirken, FIFA kokartlı bir hakemin aleni katliamına tanıklık ettik. İkinci yarıda ise hakemin yine ters kararları devam edince ister istemez bizim Oyuncularımız üzerinde bunun psikolojik etkisi oldu. ve Ertuğrul Sağlam, Sercan ve Insua'yı Oyuna alarak, bizden iyi hamle yapınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Netice olarak Bursaspor'u tebrik ediyoruz. Ama sezonun başı olması itibariyle MHK'yı da iyi niyetli olarak uyarıyoruz. Çünkü FIFA kokartı taşıyan bir hakemin yönettiği maçın ilk yarısını lütfen izlesinler ve seyircimizi ilk defa çileden çıkarmayı beceren Cüneyt Çakır'ı vicdanen değerlendirsinler. Cüneyt Çakır maçın geneline objektif olarak baktığımızda olanların vicdanlarını kanatacak bir yönetim tarzı göstererek, tüm takdir haklarını Bursaspor'a kullanmış, fevkalade güzel futbol oynayan takımımızın mağlubiyetinde başrol oynamıştır.' |
Cevap: Ünsal'dan Bombardıman
[B]Taraftarlar hakemin arkasına sığınmazken ,basın sözcümüze ne oluyor anlayamadım! Bu maçı bizde kazanabilirdik,maç beraberede bitebilirdi,Bursa da kazanabilirdi. 3 sonuca da acık bır mac dı ve Bursa kazandı. Bursaspor'u tebrık ederız,mağlubiyeti başkalarının üstüne yığarak kendi üzerlerindeki okları dağıtma cabasındakı Sayın Ünsal'ın bu demecini ise yine hayretle okudum..Gerçekten yakışmıyor yapmayın bunu lütfen!!! Ben kendi adıma bu demeci yemedim,diğer arkadaşlar ne derler bilemem![/B]
|
[FONT="Arial Black"]fikret bey bu demeciniz hiçde hoş degil yenilgimizin sebebi hakem degil yedek kulübemizin olmayışı yani dolayısıyla transfer yapmayan yönetimdir.oyun başa baş giderken bursaspor sercan ve insua yı oyuna alıyor .biz ugur kavuk ve ibrahim şahini kurtarıcı diye alıyoruz. fark apaçık ortada işte .mehmet yıldız dökülüyor yerlerde sürünüyor hocada farkında taraftarda ama yapacak bir şey yok çünki yerine oynatacagın başka adamın yok elinde.mecbursun bu adamlara hepsi alternatifsizler.kulübede oyunun kaderine etki edebilecek kalitede adamlarımız yoktur.yani fikret bey taraftar her şeyin bilincinde haberin ola böyle sallamakla kimseyi kandıramazssın hem aponun eline çarpan topada penaltı verilebilirdi bunu unutmuşun söylemeyi[/FONT]
|
fikret bey tshabalala neoldu?
|
İşte buna gülereler.Gündemi değiştirmek için ancak bu kadar olur.Hayrettin sakaltlanınıca sol tarafta oynatacak oyuncun olmadığı halde transfer yapmazssınız. Golcünüz olmadığı halde golcü transfer etmnezssiniz sonrada hakemlere hata bulursunuz.Hocaya söyle Mehmete 90 dk nasıl katlandı. Dabi hocaya bir şey diyemezssiniz hocada diyecekki forvet aldınızda ben mi oynatmadım diyecek.Taraftarın istediği bir futbolcuyu dahi transfer edemezdiniz.Zaten Sivas basını allahlık kendi soruyor kendisi cevaplıyor. iŞLERİNE GELEMYENİDE SORMUYORLAR
|
[B]Hakem art niyetli olsa Abdurrahman'ın eline topun çarptığı pozisyonda penaltı verirdi kimsede birşey diyemezdi. Böyle şeylere gerek olmadığını düşünüyorum suyu bulandırmanın anlamı yok.[/B]
|
bizim için kötü niyet beslediği artık aşikar olan hakemlerden ikisi ilk maçlarımıza verildi. Bunlar C.Ç ile D.Ç dir. Geçen yıl takımın zayıf olan direncini kıranlar yine hakemdi. C.Ç ve D.Ç ile geçen yılın Denizli maçını yöneten A.Y'yi hatırlayın. Fifa kokartının liyakate göre takıldığından şüpheliyim. Bu maçta şansta bizden yana değildi. İnşallah harşey düzelecektir.
|
[B]Adam Gerçekten Çok Damardan Giriyor Beyler. Adam Bu Konudada Haklı Dağılalım...[/B]
|
[B]ne bursanın nede sivasın pozisyonu penaltıydı bana göre...
sen hakeme kızana kadar git sedatı uyar...3 maçta 3 sarı kart!!![/B] |
onu bunu karalamalar başladı yine fikret beyden doğru dürüst transfermi yaptınızda hakemleri suçluyorsunuz olmaz böle bişi yav takımında yedekten gelipte oyunu yönlendirecek oyuncun yok sen çıkmışın şu bu diyorsun olmuyor olmuyor adamlar haklı galibiyet aldı niye hazmedemiyon al iyi adam konuşturma kimseyi tıkır tıkır yen gitsin seninde hakemlere lafın olmaz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:02. |