SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Taraftar yanlış teşhis koyuyor! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30169)

SivasSpor.Com 21.09.2010 10:20

Taraftar yanlış teşhis koyuyor!

[IMG]http://www.hurdogan.com/images/abdullah_yigit.jpg[/IMG]
[B]Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B]

Şunu tüm samimiyetimle itiraf etmeliyim ki,maç sonrasında tribünde yapılan yorumlar gerçeği yansıtmıyor.Sivasspor-Eskişehir maçından sonra bunu bir kez daha gördüm. Zira maçta ve maçtan hemen sonra yapılan ve yaptığımız yorumlarda Sivasspor’un pekte iyi futbol oynamadığını,bunun içinde beraberliğin kaçınılmaz olduğu söylendi.Fakat daha sonra maçın tekrarını izlendiğinde Sivasspor’un rakibine oranla daha iyi oynadığını,buna paralel olarakta daha fazla pozisyon bulduğunu görüyoruz..Tabi burada asıl eleştirilmesi gereken konu,Sivasspor üstün oynamasına rağmen niçin 2. golü bulamadığıdır. Böyle 6 puanlık maçlarda bir farklı skorlar her zaman risktir. Birde karşıda Batuhan gibi hava hakimiyeti ,Adem Sarı gibi ayaklarına hakim bir futbolcu ile Sezer ve Pele gibide iyi şutlar atan futbolcu varsa,gerçekten iş daha da zora giriyor. Gerçi bu maçta Sezer Öztürk ve Pele’ye fazla şut atma şansı verilmedi ama ,son saniyelerde Batuhan’a çok rahat kafa vurduruldu Adem’de yeteneğini konuşturup golünü attı.
Maç sonrasında gerek internet sitelerinde,gerekse bizzat yapılan Sivasspor yorumlarının çoğunu şaşkınlıkla karşılıyorum. “ Bu takımla lig bitmez” diyenlerden tutunda,takımı neredeyse küme düşürenlerin bile olduğunu gördüm.
Taraftar bir konuda haklı,Sivasspor’a kesinlikle iyi bir golcü ve özellikle defansın soluna iyi bir futbolcu lazım. Eskişehirspor’a golü atan Ceyhun’un asıl görevi gol atmak değil,attırmaktır.Yani Ceyhun’u hep ileri ikilinin arkasında oynayan futbolcu olarak gördük.Tecrübeli futbolcu,asıl görevinin dışında ekstra işlerde yapmak zorunda kaldığı içinde ikinci yarılarda yoruluyor,verimli olamıyor. Onun için Sivasspor’u sadece bu yönüyle eleştirmenin daha doğru olacağını söylemek istiyorum. Yoksa bu takım ne söylendiği kadar sıradan ve kötü bir takım,nede kötü futbol oynuyor. Sadece birkaç eksiği var!
Son bir hatırlatma,bu sezon Sivasspor’da ilk kez forma giyen ,daha doğrusu giymek zorunda kalan Diallo ve Keita için haftalardır “ Bu futbolcular neden oynatılmıyor” eleştirileri sanırım haklı çıktı. Her iki futbolcuda,Eskişehir maçında sahanın en iyilerindendiler.
Şimdi taraftarın ve bizlerin merak ettiği tek konu kaldı.
“ Pedriel Suarez 18 kişilik kadroya alınmayacak kadar kötü bir futbolcu mu?”

58_babacan_58 21.09.2010 10:24

Cevap: Taraftar yanlış teşhis koyuyor!

[B][CENTER][COLOR="Red"]BU TAKIMDAN BEN MEMNUNUM SADECE ÇİFT FORVET OYNAMAMIZ LAZIM,SON VURUŞLARIMIZIN TECRÜBESİZLİĞİNDEN BİR SÜRÜ GOL KAÇIRDIK,MEHMET YILDIZ SİSTEM KURBANI OLUOR TEK FORVET HİÇ BİŞEY YAPAMIYOR...[/COLOR][/CENTER][/B]

zaralı19 21.09.2010 10:37

Mesut hoca manisa maçında çif forvet oynat bak nasıl oynuyor bu takım Pedriel Suarezide ilk 11 de görmek istiyoruz bak o zaman daha çok gol atacağımıza inanıyorum.Mehmet çok yanlız kalıyor..

ahhguzum 21.09.2010 10:45

katılıyorum çift forvet oynamamız lazım suarezi istiyoruz ibrahim şahin deği....eskişehir maçında defansları yayla gibiydi hızlı bir forvetle fark atardık...biz cahil futbol kafamızla bunları görebiliyoruz ama bakkal neden göremiyor anlayamıyorum...illa kenardaki cevherleri birileri sakatlanıncamı görcez sadec mehmetle olmaz bu iş ceyhunda kendini gösteremiyor dolayısıyla..

SIVAS58FOREVER 21.09.2010 10:51

Bir Suarez sevdasıdır gidiyor, Suarez'i satın aldığımız takım GiresunSpor, Liverpool filan değil. Mehmet Yıldız'dan daha iyi olmadığı kesin, ve çift forvet oynamamıza elverişli sağlam bir defansımız maalesef yok, tek forvetle oynayıp defansif orta saha dizilişi şeklinde oynamayı tercih ediyoruz, ancak hücum organizasyonların da 4-3-3 dizilişin de ataklarımız da oluyor. Bence Bakkal Amca'ya güvenip sabretmek lazım, Hayrettin ve Kamanan döndükten sonra ve Diallo'da form grafiğini yükselttikten sonra çift forvet anlayışına dönülebilir, ancak şu an ki takımımızın defansı çift forvet oynamamızı kaldırabilecek güçte ve süratte değil.

Ahwettt 21.09.2010 11:27

Taraftar teşhisi yanlış koymuyor Apdullah abi, asıl teşhisi yanlış koyan hoca ve bunu gündeme getirmeyen Sivas basını .Sivas basının en basit yaptığı şey hemen taraftarı suçlamak.
Kamanın cezası transfer dönemide açıkalandı forvetin olmadığı halde neden forvet transfer edilmedi.
İbrahim Şahin ve Erman Kılıçın Sivasspor takımına hiç bir fayadasının olmadığını bildiği halde bunlar neden kadroda tutldu ve halada ısrarla kurtarıcı olarak oyuna alınıyor.
Bağıra bağıra Eskişehir golü geliyorum dediği halde hoca neden hoca oyuncu değiştirmekte geç kalındı. ve en önemlisi de Eskişehiri böyle kötü yakalamışken 1-0 üzerine yatarak kendi sahamıza neden çekildi. Gerektiğinde çift forvetle oynacağız diye hazırlık döneminde açıklama yapan hoca ile şimdiki hoca arasında uçrumlar kadar fark yokmu sence?
Taraftar hazırlık döneminden bu yana Sivassporun ortasahanın soluna ve forvet olmak üzere ikitane transfere ihtiyacımız var diye defalarca bu sitede yorum yazdılar.Sence taraftarın teşhisi yanlışmı Apdulla Abi?

yorumcuyuz 21.09.2010 11:44

yine mi taraftar üzerine konusuyorsun!!! bir kerede ne olur tönetim ve teknık kadro üzerine konus. bir kere eleştir bir kere şunlar yanlış de hep taraftar hep taraftar...! transfer donemınde taraftar ne dedi forvet yok dedi sol acık yok dedi dedi dedi dedi.. demekle kaldı sadece... basın sözcüsü cıkıyor tshabala ile anlastık bugun yarın gelir diyor sonra ne oluyor fıssss... tıpkı Hamed Namouchi ,razak otomoyossi ,Dario Moreno vsvs gibi kalbur üstü futbolcu aldık denildi ama yokkkk... şimdi taraftar ne yapsın söyleyin Abdullah YİĞİT

ccey 21.09.2010 12:36

Bence abdullah beyin haklı olduğu yanlar var, çok iyi mücadele var ancak şanssız bir gol var diye sivas düşmanlşarının bile yapmadığı kadar futbolcuları suçlayanlar var hakaret edenler var, kusura bakmayın mehmet de diğerleri gibi bedavaya kaçıp istanbula gidebilirdi ancak o vefa dedi. Bizde takıma destek vermemiz gerek, takım iyi mücadele ediyort, tek eksik gol, kamananın olmaması çok kötü, hayretttin ve kamanan olursa iş çok değişir, inşllah manisyı yenip kendimize geliriz

Ensar 21.09.2010 12:48

TV 58 de Konusmalara benzemez orda cikip dogrulari konusmuyorsunuz ancak burda Dogruyu gören taraftari susturmaya calisiyorsunuz.Dogru siz Spor yazarisiniz Cok bilenlerdensiniz ama hicde bir dogru giden bir seyi söylemediniz ben devamli izliyorum burda bos bos konusmayin bildiklerinizi kendinize saklayin yada bir spor yazari iseniz yanlislari söyleyin yönetim ve Hoca görsün ve duysun burda kime hikaye anlatiyorsunuz bu oyunu sizde anlatiyorsunuz iyi bir sonuc olmadigini ama bunlari TV 58 de yada bizzat Yönetimle ve Hocayla konusun onlara en yakin sizlersiniz Dedimya Cok bilen spor yazarlarisiniz burda taraftari Aptal yada Futboldan anlamiyor gibi bir ön yargiyla yargiliyorsunuz isde sizin gibiler dogru elestiri yapmazlarsa Takimin yeri belli Ligin Dibi iyilik yapacaksaniz Gördügünüz Bütün hatalari yazacaksiniz sizin göreviniz bu ve yazacaginiz her dogru bir yanlisi götürecek bunu sizde biliyorsunuz size Tesekkür ediyorum bana böyle bir elestiri hakki verdiginiz icin saygilar . Takimla ilgili Yapacaginiz Elestiriler Takimin Yukari cikmasina katkida bulunacak gücüne güc katacak bunlari sizden Taraftar olarak bekliyoruz TV58 kapilarini bunun icin aciyor orda görmek ve duymak istiyoruz

58 SiVaSıM 58 21.09.2010 13:05

abdullah bey bence sen bunları başkana söle mükemmel yazıyosun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:31.