![]() |
Beşiktaş-Sivasspor
[B][CENTER][url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/27/4796.jpg[/img][/url]
BEŞİKTAŞ A.Ş. - SİVASSPOR Bu maç hakkındaki Tahmin ve Görüşlerinizi bu başlık altında toplayalım... Tarih:31.10.2010 Saat:19:00 Stad: Fİ YAPI İNÖNÜ [/CENTER][/B] |
Cevap: Beşiktaş-Sivasspor
Sivassporumuz sallantıda. Fenerliler gibi Allaha dua ederiz maç bitsin maç bitsin diye.
|
no comment derım.kapasıtesız bır takımdan beklentı farklı olmaz.
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]İNÖNÜDE HİÇ YENİLMEDİK İNŞALLAH TARİH TAKELLÜL EDERDE YİNE KAYBETMEDEN DÖNERİZ...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
İnönü'de yenilgimiz yok. Takımın gidişatı kötü. Bjk'nin durumu da zor. 1 puan bize yeter. Ama olur da aralara atılan toplardan falan 3 puan alırsak çok büyük rahatlama olur.
|
Biz kayseri olarak beşiktaşı yendik. Şimdi sıra 2. memleketim Sivas'ta. Kendimi kandırmak için söylemiyorum kesınlıkle bence Sivasımızda kazanabilir. Sadece biraz futbol şansı yanında olmalı ve birazda özgüven. Bizim kayserispor gibi orta alanı kalabalık tutup kapılan toplarla gol ararsak kazanırız inşallah. En kötü ihtimalle beraberlik şart.
|
[QUOTE=aristo38;663926]Biz kayseri olarak beşiktaşı yendik. Şimdi sıra 2. memleketim Sivas'ta. Kendimi kandırmak için söylemiyorum kesınlıkle bence Sivasımızda kazanabilir. Sadece biraz futbol şansı yanında olmalı ve birazda özgüven. Bizim kayserispor gibi orta alanı kalabalık tutup kapılan toplarla gol ararsak kazanırız inşallah. En kötü ihtimalle beraberlik şart.[/QUOTE]
Aristo gardaş. Başladığın gibi devam edersin İnşallah. Şimdiden söyleyeyim Kayseri maçlarında kendimizi kaybederiz. Malum bu maça derbi diyorlar. Dediğin gibi İnşallah kazanırız. Ancak takım tad vermiyor. |
bjk nın durumu bizden daha kötü .kısa sürede gol atmak isteyeceklerdir ve üstümüze geleceklerdir bu yüzden defansı ve orta alanı iyi kapatmamız lazım.gol yemeden geçirecegimiz süreler lehimize olacaktır.bu arada gol atabilirsek maçı almamız içten bile degil.
|
[QUOTE=aristo38;663926]Biz kayseri olarak beşiktaşı yendik. Şimdi sıra 2. memleketim Sivas'ta. Kendimi kandırmak için söylemiyorum kesınlıkle bence Sivasımızda kazanabilir. Sadece biraz futbol şansı yanında olmalı ve birazda özgüven. Bizim kayserispor gibi orta alanı kalabalık tutup kapılan toplarla gol ararsak kazanırız inşallah. En kötü ihtimalle beraberlik şart.[/QUOTE]taktıklere bak,bızım hoca bu kadar bılmıyor.
|
[QUOTE=karyola;663937]taktıklere bak.bızım hoca bu kadar bılmıyor.[/QUOTE]
Estagfurullah. Ben sizlere futbol vaazı verecek pozısyonda degılım. Ama orta alan ne kadar genc ve kalabalık oyunculardan olusursa kesınlıkle sıvasımız bızım kayserı gıbı kazanacaktır. Allah'ım yardımcımız olsun.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:47. |