![]() |
Takımı Hak Ettigi Yere Taşıyacagız.
[B]Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldığımız maçın ardından futbolcularımızın değerlendirmeleri[/B]
[B]Mehmet Yıldız: Takımı, hak ettiği yere taşıyacağız[/B] Maç sonrası açıklama yapan Sivasspor Takım Kaptanı Mehmet Yıldız, Beşiktaş ile karşılaştıkları maçtan elde ettikleri beraberliğin abartılmaması gerektiğini söyledi. Süper Ligin ikinci yarısında çok zorlu maçların olduğunu da sözlerine ekleyen Yıldız, “Bulunduğumuz konumdan bir an önce kurtarıp daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Sivasspor’u ikinci yarıda hak ettiği yere taşıyacağız. 2-2’lik skora aldanmamak lazım. Neticede bu bir hazırlık maçıydı” diye konuştu. [B]Kadir Bekmezci: Sivasspor sayesinde ismim duyuluyor[/B] Kampta yaptıkları ilk hazırlık maçında iyi bir sonuç elde ettiklerini söyleyen genç futbolcu Kadir Bekmezci ise, “Takımımız oldukça iyi mücadele etti. İlk hazırlık maçımızda iyi bir sonuç aldık” dedi. Takım olarak kamp dönemini çok iyi bir şekilde geçirdiklerini de kaydeden Bekmezci, “Ben Sivas’ta çok mutluyum. Sivasspor sayesinde benim ismim duyuluyor. Sivasspor için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum” diye konuştu. [B] Hayrettin Yerlikaya: Ben gerekirse yedek kulübesinde otururum[/B] Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısının ilk 5 haftasında çok zor karşılaşmalara çıkacaklarını söyleyen Hayrettin Yerlikaya, takımın başarısının çok önemli olduğunu ve kendisinin gerekirse yedek kulübesinde oturabileceğini söyledi. Ligdeki ilk yarının son haftasında gösterdikleri mücadeleyi devam ettirmeleri gerektiğini söyledi. Antalya Side’de çok iyi bir kamp dönemi geçirdikleri de söyleyen Yerlikaya, “Beşiktaş maçında libero mevkiinde oynadım. Hocam nerede görev verirse o mevkide oynarım. Önemli olan takımımızın başarısıdır. Gerekirse ben yedek kulübesinde de otururum” dedi. [B]Kaynak[/B]:Sivasspor Kulübü Resmi Web Sitesi [url]www.sivasspor.org.tr[/url] |
Cevap: Takımı Hak Ettigi Yere Taşıyacagız.
takımın bu haliyle çok zor sağlam stoper lazım
|
Yapilan iki cek transferinden sonra umarim ,Riza hoca Ziya´yi kesmez.Ikiside Sivas´li ben Ziya diyorum.Hayrettin´i sol kanatda,onun önünde Ziya nereye kadar.Riza hoca ikinci yari takim kurarken ,gönül yada hatir takimi olusturmasin.Iyi olmayan yedek kulübesinde oturmali .Bu M.Yildiz´da olsa bizim icin farketmez.ÖNCE SIVASSPOR.
|
İNŞALLAH Sivasspor yukarıları zorluyacak...
|
valla bu takımı layık olduğu yere getiremediğin zaman mehmet efendi senin gibi topçuları amtördede görüyoruz burası çiftlik değil küme düşüldüğünde pilinin bitecegini biliyorsun
hayrettin biz canımız maçlarda ne fedakar oynadığnı görüyoruz 2 2daha 4eder bu sezon oynamayan topçu kendininde futbol hayatının bitecegini biliyor futbolda dün yok bu gün var yıldıray baştürk bile ordusporla anılıyor sivasın sivaslıdan başka dostu yoktur |
mehmet yıldız;birader sen takımı hak ettiği yere taşımayı bırak kendi görevini yap yeter.bu takım buralardaysa bunun en büyük sebeplerinden biride sensin.17 haftada sadece(biri penaltı olmak üzere)2 gol atabildin be.oysa suarez 6 maçta 5 gol atmayı başardı.
herkesin tek tek kendine çeki düzen vermesi lazım kardeşim,ancak ondan sonra takım olabiliriz... |
aman hayrettin sen kesin otur yedek kulübende ne işin var sahada senin faydan yok zararın cok :mad:
|
biz de aynı şeyleri umuyoruz siz gidersiniz yöneticiler gider kulup daimdir siz görevinizi bilin elinizden gelenin her zaman üsütüne çıkmaya çalışın bu taraftar emeğe saygılıdır bizi buralara düşğren futbolcular ve yöneimdir her beraber burdan çıkacak olanlar onlar ve yine bizlerizdir
|
inşallah yiğidolar inşallah size güveniyoruz
|
[QUOTE=58_SEMİH_58;681455][B]Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldığımız maçın ardından futbolcularımızın değerlendirmeleri[/B]
[B]Mehmet Yıldız: Takımı, hak ettiği yere taşıyacağız[/B] Maç sonrası açıklama yapan Sivasspor Takım Kaptanı Mehmet Yıldız, Beşiktaş ile karşılaştıkları maçtan elde ettikleri beraberliğin abartılmaması gerektiğini söyledi. Süper Ligin ikinci yarısında çok zorlu maçların olduğunu da sözlerine ekleyen Yıldız, “Bulunduğumuz konumdan bir an önce kurtarıp daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Sivasspor’u ikinci yarıda hak ettiği yere taşıyacağız. 2-2’lik skora aldanmamak lazım. Neticede bu bir hazırlık maçıydı” diye konuştu. [ [/url][/QUOTE] mehmet kaptan biz sezon baındaki maçla o hataya 1 kere düştük bi daha düşmeyiz bu taraftar aptal değil sen merak etme gol at görevini yap bize yeter görevini bildiğin zaman her daim yanındayızdır |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:35. |