![]() |
Eskişehir maçıyla seri başlayacak
[URL=http://img248.imageshack.us/i/4366.jpg/][IMG]http://img248.imageshack.us/img248/6071/4366.jpg[/IMG][/URL]
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,Sivasspor'un yapılan takviyelerle iyi takım olduğunu ve kısa sürüde tehlikeli bölgeden uzaklaşacağını söyledi. Abdullah Yiğit'in sorularını cevaplayan Otyakmaz,oynanan iyi futbola rağmen alınan kötü sonuçların taraftarı olduğu gibi kendisini de çok üzdüğünü belirten Otyakmaz “ Sivasspor ligin ikinci yarısına çok güçlü takımlarla oynayarak başladı. Eğer biraz dikkatli ve şanslı olsaydık,bu zorlu periyottan puanlar çıkarabilirdik,ama olmadı. Beni mutlu eden olay,takım geriye düşse de oyundan kopmuyor,mücadelesine devam ediyor”dedi. [B]ESKİŞEHİR MAÇIYLA ÇIKIŞA GEÇECEK[/B] Cuma günü oynayacakları Eskişehir maçıyla birlikte Sivasspor'un seriye başlayacağını da söyleyen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz “Takımın özellikle deplasmanlara sergilediği futbol ortada,en azından Galatasaray ve Bursa maçlarında oynadığımız futbolu bu maçta oynarsak Sivas'a üç puanla döneriz,ben buna içtenlikle inanıyorum” şeklinde konuştu. Başkan Otyakmaz,Trabzon maçından sonra özellikle defansa yapılan eleştirilere hak verdiğini,ancak kısa sürede Sivasspor'da bu sorununda ortadan kalkacağını sözlerine ekledi. [B]SİVASSPOR BUGÜN YOLA ÇIKIYOR[/B] Sivasspor ligin ilk yarısında kendi evinde berabere kaldığı Eskişehirspor'la deplasmanda oynayacağı maç için bugün yola çıkıyor. Sabah saat 10.00'da tesislerde çalışacak olan Kırmızı-Beyazlı takım öğle yemeğinin ardından Eskişehir'e hareket edecek. Sivasspor'un yaptığı antrenmanda , sakatlığı nedeniyle İstanbul'da tedavi gören Abdurrahman ile Deniss Ivanovs yer almadı. Takım kaptanı Mehmet Yıldız,bulundukları yeri kesinlikle hak etmediklerini belirterek “ Herkesinde gördüğü gibi rakiplerimiz karşısında iyi oynuyoruz,ancak çok şanssız goller yiyoruz. Hocamız bize gerekli uyarıları yaptı. Eskişehir maçıyla birlikte seri yakalayacağımıza inanıyorum,bunu en kısa zamanda herkes görecek,taraftarımız bise güvensin”dedi. Hürdoğan |
Cevap: Eskişehir maçıyla seri başlayacak
Umarım başkanım haklı çıkar da bizim için çok önemli olan bu karşılaşmadan puanlarla ayrılmak nasip olur. Bu defansla bana göre 1 puana bile yatıp kalkıp dua etmek lazım.
|
Umut ederimki başkanımız haklı çıkar da bizde artık korkulu rüya görmekten kurtuluruz.
Bundan sonraki maçlarda yanlızca galibiyet görerek tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşmak en büyük temennimiz. |
Bundan önceki maclarda rakiplerin kuvvetli olmasi sebebiyle puan alamamisiz.Bu zorlu rakiplere karsi ugrasmisiz, didinmisiz puan almada basarili olamamisiz.Bu hafda itibariyle puan almaya basliyacakmisiz.Tüm YIGIDOLARA duyurulur.Haydi hayirlisi.
|
Başkanımızın konuşmaları yüregmize su serpti ama durumumuz kritik şu 3-4 haftalık periyod kaderimizi belirleyecek az çok.
|
deplasmandaki ilk galibiyetimizi bülent'e karşı almış olmak çok iyi olacaktır inş kazanacağız
|
Bülent bizi devirmek için her yerini yırtacaktır.Serisini merisini bilmem.Bu maçı alın.
|
Önce kendileri inanıyor mu acaba böyle olacağına? Ben inanmıyorum da.
Bülent Uygun bu maçı almak için, kendini ispat etmek için, intikam için herşeyi yapacaktır. Biz değil seri başlatmak fark yiyip rezil olmayalım da, serisinden vazgeçtik. Hem zaten biz seriye başladık. Mağlubiyetler serisi devam ediyor. Son 5 maçta sadece 1 puan.. Bundan daha iyi serimi olur? Pehhhh !. |
[B][I]İyi takım olduk iyide futbol oynuyoruz fakat iyi oynayana değil galip gelene puan veriyorlar.Defans hatalarına acil çözüm bulunmazsa daha çok canımız yanar ve buda bize çok pahalıya malolur.
İnşaallah bu hafta güzel bi sonuç alırızda bu kötü gidişe artık dur deriz.[/I][/B] |
[B]inşALLAH başkanım Eskişehirspor maçı ile çıkışa geçeceğiz.Yoksa işimiz çok zor galibiyeti özledik hadi YİĞİDO uyanma vakti geldi.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:14. |