![]() |
Genç futbolcu kansere yenildi
La Liga takımlarından Real Betis'te forma giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu Miquel Roque hayata gözlerini yumdu.
[IMG]http://img6.mynet.com/ha7/f/fut-kanser.jpg[/IMG] La Liga takımlarından Real Betis'te forma giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu Miquel Roque yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Real Betis Kulübü'nden yapılan açıklamada, 2011 yılının Mart ayından bu yana yakalandığı kanser hastalığından kurtumal için tedavi gören İspanyol savunma oyuncusunun yaşamını yitirdiğini duyurdu. Ülkeyi yasa boğan ölümün ardından twitter'da birçok isim bu acıyı paylaşırken; Barcelona'nın başarılı savunma oyuncusu Gerard Pique, "Manchester United'da oynadığım dönemde Liverpool'da oynuyordu. Huzur içinde yat arkadaşım" açıklamasını yaptı. Rafael Benitez'in Liverpool'u çalıştırdığı dönemde İngiliz kulübüne transfer olan Roque, A takımda ilk maçını 5 Aralık 2006 tarihinde Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı giymişti. Galatasaray'ın Liverpool'u İstanbul'da 3-2 yendiği maçta Roque 84. dakikada Xabi Alonso'nun yerine oyuna girmişti. |
Cevap: Genç futbolcu kansere yenildi
Allah rahmet eylesin üzüldüm
|
Allah rahmet eylesin.
Maalesef çok sağlıksız nesiller bizi bekliyor... |
İnsanlar ölür. Hiç spor yapmazdı onun da etkisi vardı denir.
Adam futbolcu her gün spor yapar, sağlıklı beslenir. Genç yaşta vefat eder. Allah rahmet eğlesin... |
daha gençecik kardesim ya allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
|
Müslüman olsa Allah rahmet eylesin derdim..Ya şimdi..?
|
[QUOTE=Murat ARICI;792877]Müslüman olsa Allah rahmet eylesin derdim..Ya şimdi..?[/QUOTE]
cennet'e gitmek için illaha musluman mi olmak gerek hristiyan'da olsak musluman'da sonuçta hepimiz ayni sey'e inaniyoruz insanin kalbi temiz olsun yeter |
[QUOTE=HALIL;792882]cennet'e gitmek için illaha musluman mi olmak gerek hristiyan'da olsak musluman'da sonuçta hepimiz ayni sey'e inaniyoruz insanin kalbi temiz olsun yeter[/QUOTE]
Kardes isine karismak istemem ama istersen bir arastir. Bizim inandigimiz cennete tabiiki sadece müslümanlar girer. Lütfen cevap yazdigim icin yanlis anlama ama bir müslüman olarak uyarmak boynumun borcu. Bir futbol forumunda dini konularin istenilmedigini biliyorum ama duramadim sürcü lisan ettiysem affola. Not: Hayatini kaybeden futbolcuya bir insan olarak üzüldüm yakinlarina sabir diliyorum. |
[QUOTE=FirtinaK;792885]Kardes isine karismak istemem ama istersen bir arastir. Bizim inandigimiz cennete tabiiki sadece müslümanlar girer. Lütfen cevap yazdigim icin yanlis anlama ama bir müslüman olarak uyarmak boynumun borcu.
Bir futbol forumunda dini konularin istenilmedigini biliyorum ama duramadim sürcü lisan ettiysem affola. Not: Hayatini kaybeden futbolcuya bir insan olarak üzüldüm yakinlarina sabir diliyorum.[/QUOTE] Biz Müslümanlar olarak kim olursa olsun güzel huylu güzel ahlakli olmamiz gerekir , tabiki bir hiristiyan veya yavudi olan insana Müslüman olmayi önerebilirsin tabiki önce dinimizin güzeliklerini anlatarak , zaten bir Müslüman iyi huyluysa güzel ahlakliysa kisi ister gayrimüslim olsun senin iyi insan oldugunu söyler. Mekanni Cennet olsun demeye gerek yok Müslüman olmayanlara ama Allah rahmet eylesin diyebilirsin , ! |
Allah günahlarını affetsin.Genç yaşta ölüm zor.Ayrıca kanser denilen melet en sağlıklı beslenen topçuyu bile bulabiliyor.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:48. |