![]() |
Emniyet'ten Tatlı Ziyaret
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39203&token=40738[/IMG]
İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Sivasspor’u ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle birlikte kulüp sosyal tesislerinde yönetim, teknik heyet ve futbolcuları ziyaret eden Kızılay, baklava ikramında bulunarak Trabzonspor karşılaşmasında başarılar diledi. Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar ve diğer yöneticiler tarafından karşılanan ve bir süre idmanı izleyen Kızılay, daha sonra futbolcularla bir araya geldi ve baklava ikramında bulundu. Kızılay, Sivasspor’un Fenerbahçe galibiyetiyle Sivas’ta herkese güzel bir mutluluk yaşattığını belirterek, “Sivasspor’un ligdeki başarısının, Sivas’ın birlik ve beraberliği için önemli olduğuna inanıyoruz. Sizler Sivas’ı temsil ediyorsunuz ve bizim temsil gücümüzsünüz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Bize güç veriyorsunuz” dedi. Konuşmasının ardından futbolcularla tek tek tokalaşan ve Trabzonspor karşılaşmasında başarılar dileyen Kızılay, daha sonra yönetim ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi |
Cevap: Emniyet'ten Tatlı Ziyaret
Müdürümüzü ve ekibini tebrik ederim bu ve benzeri ziyeretler takıma büyük moral olur.
|
[B]Sivas Emniyet Müdürümüz Selçuk Kızılay bey ve personelinin bu ve benzeri ziyaretleri, takım üzerinde pozitif enerji bırakır.
Futbolcularımızın FB'ye uyguladığı aynı tarifenin TS'ye de yapması en büyük dileğimizdir. Emniyet Müdürümüz Kızılay ve ekibini tebrik ediyoruz.[/B] |
Tatlıları götürün, enerjinizi Trabzona saklayın.
Sivas'tan Şener Şen gitsin :) |
tebrikler çok güzel organizasyon olmuş düşünüp uygulayanın emeğine sağlık.Hayrettinin kafasındaki bant sargı gibi olmuş ilk görünce bişey oldu sandım:D
|
iyi olmuş moral açısından zaten çok moralliydik şimdi sehir iyice bütünleşti
|
[B]Eneramo`da kilolu gibi çıkmış sanki ama vücüdu çok fit. :D [/B]
|
[B]Eneramoya bak heleee nasıl da yanaşmış hemen tatlılara sinsi sinsi :D[/B]
|
sayın Celalettin CERRAH zamanları aklıma gelir gibi oldu Emniyet Müdürümüz sayın KIZILAY'a teşekkür ederiz..
|
[B][QUOTE=etlidöktürek;834858]sayın Celalettin CERRAH zamanları aklıma gelir gibi oldu Emniyet Müdürümüz sayın KIZILAY'a teşekkür ederiz..[/QUOTE]
evet katılıyorum ustam sana..önceki emniyet müdürü ise tam bir hayal kırıklığıydı..işi gücü trafik ve trafik cezalarıydı...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:39. |