![]() |
Cerny ile yollar ayrildi
[img]http://o1309.hizliresim.com/1f/5/sbfgs.jpg[/img]
[B]TFF kayitlarina göre dün itibari ile Cerny ile yollar ayrilmis. Yine cöpe atilan paralar.[/B] |
Cevap: Cerny ile yollar ayrildi
Sakatlanmadan önce guzel oynuyordu, sakatliktan sonra kendini toparliyamafi. Bundan sonraki fotbolkariyerinde başarilar diliyorum.
|
futbolunu fazla gösterme şansını bulamasa da duruşuyla adam gibi adamdı, sessiz sakin kendi halinde.. emekleri için teşekkürler bundan sonraki futbol hayatında başarılar.. bir genç futbolcumuz daha gitmiş oldu böylece, yakında yaş ortalamamız 30 olacak hadi hayırlısı.. severdik seni Cerny..
|
Eğer SAKAT değilse, SON DERECE yanlış bir hareket !
İyi bir oyuncu idi. Ortanın sağında ve solunda, hatta sağ bekte bile iyiydi. İnşallah aramayız ! |
Uzun süreli sakatlıklar yaşadı çok çalışkan bir oyuncuydu bir çok mevkide oynuyordu joker olarak kalabilirdi bundan sonraki futbol hayatında başarılar
|
[B]Gelecek vaateden cek mıllı takımında oynamıs bır oyuncuydu ama sakatlıklar mahvettı adamı yolu açık olsun [/B]
|
Gerek futbolculuğu gerekse kişiligiyle sevdiğim isimlerdendi. Ne zaman nerede görev verilse elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı hep. Ama yaşadığı talihsiz sakatlıktan sonra takımdan çok uzak kaldı ve belki de hayırlısı yolları ayırmaktı her iki taraf adına da. Bundan sonra ki futbol hayatında başarılar Cerny...
Cerny ile yollar ayrılınca otamatik olarak bir yabancı kontenjanımız açıldı. Paulınho ile sözleşme imzalanabilir belki. |
[B]Aslında çok iyi bir oyuncuydu gitmesine anlam veremedim.[/B]
|
takimda 8 tane dogu avrupadan futbolcu vardi
bunlardan 5-6 si cekti. geriye Navratil ve Grosicki kaldi. ama onlarinda günleri sayili gibi. |
Adamın sakatlığı ciddiydi ve bayada uzun sürdü. Yönetim verim alamayacağını anladı ve yolları ayırdı. Gyet doğru bir karar. Yenetekli oyuncuydu, sakatlanmasaydı uzun yıllar forma giyerdi bizde.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:43. |