![]() |
Biletler Satışa Çıktı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43026&token=48763[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta maçında 26 Ocak 2014 Pazar günü saat 13.30'da Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak Sivasspor Kayserispor maçının biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satışa sunuldu. [B]Bilet fiyatları:[/B] Kale arkası: 5 TL, Maraton: 10 TL, Vip: 15 TL, Misafir takım (Kale Arkası): 5 TL olarak belirlendi. |
Cevap: Biletler Satışa Çıktı
[B]Kış mevsiminde olmamıza rağmen, 7 derece sıcaklıkta karşılaşmayı stadyumda izlemek kadar güzel bir şey olmasa gerek...
Binler değil, birler de olsak, oradayız inşaallah...[/B] |
[B]pazar günü maçtaki yerimizi alacağız inşallah..sanırım kar yağışı altında oynanabilir maç...ona göre hazırlıklı gelin, gerçi Sivassporumuz atacağız gollerle inşallah 4Eylül'ü ısıtacaktır ;)[/B]
|
Kayseri ve Trabzon maçlarının önemini anlatmaya gerek yok. Hücum edin ve taraftarın gücüyle alın maçı. Hadi aslanlarım benim...
|
[B]Maraton tamamen dolar.Gar tarafı kale arkasının yarısı dolar.
VİP'te çok aş boşluklar kalır. Daha fazlasını bekleyemeyiz.Çünkü burası Sivas.Maalesef.. İnşallah beni utandırırsınız.[/B] |
Rakip kayseriyse kalan bilet sayısının sorulmaması gerekir
|
[QUOTE=58fatihcan;893606]Rakip kayseriyse kalan bilet sayısının sorulmaması gerekir[/QUOTE]
Ama maalesef sormak zorunda kalıyoruz. Pazar günü göreceğiz ki tam dolmayacak stad. Gelenlerde bagirmayacak |
[QUOTE=alacakaranlik58;893620]Ama maalesef sormak zorunda kalıyoruz. Pazar günü göreceğiz ki tam dolmayacak stad. Gelenlerde bagirmayacak[/QUOTE]
Bağırmaları için stada nasıl meşale , bayrak sopası vs. ile girmek yasaksa bizim stadada çekirdekle girmek yasaklanmalı hatta ömür boyu stada giriş yasağı+para cezası verilmeli :D |
ya arkadaşlar lütfen doldurun şü stadı birde ben Eskişehir maçına geldim sivasa ben istanbulda yaşıyorum ben ayakta bağarıyorum diye vatandaş biraz oturda izleyelim diyor biraz çoşku lütfen ben inanaıyorum olabileceğine en yakın zamanda bende gelecem inş birmaça.
|
Gs taraftarı 20 otobüsle gelmek için çalışma başlatmışlar. Taraftar baskısıyla cevabı verilir diye düşünüyorum. Bu yüzden dolmalı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:14. |