SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Rota Kalecilerde (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37963)

SivasSpor.Com 28.05.2014 07:59

Rota Kalecilerde

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44219&token=40755[/IMG]

Sivasspor yeni sezon için kaleci arayışlarına başladı.

Yiğidolar, geçtiğimiz sezon içinde kaleci Milan Borjan ve Mahmut Bezgin ile yollarını ayırmıştı. Kırmızı beyazlılar yeni sezonda kalesine takviye için rotayı kaleciye çevirdi.

Takım da mevcut kaleci Korcan Çelikay ve Nihat Şahin’in yanına Sivasspor 2 tane daha kaleci düşünüyor.

[B]FENERBAHÇE’Lİ MERT GÖNOK[/B]

Fenerbahçe’de yedek kaleci olarak görev yapan genç kaleci Mert Gönok’a rotayı çeviren Sivasspor Kulübü kaleci Mert’e sıcak bakıyor.

Fenerbahçe kulübünde geçtiğimiz sezon 450 dakika forma giyen Kaleci Mert Gönok 2013-2014 sezonunda 5 kez ilk 11’de görev aldı.

Sivasspor’un kaleci arayışları arasında öncelik Fenerbahçeli Mert Gönok ile renklerine bağlamayı planlıyor.

[B]ROTA KALECİLERDE[/B]

Sivasspor’un rotasında diğer kaleci Kayserispor’un file bekçisi Ertuğrul Taşkıran var. Genç kalecilere kırmızı beyazlı kulüp rotayı çevirdi.

Yiğidolar, Kayserispor’un file bekçisi Ertuğrul Taşkıran ve Fenerbahçe yedek kalecisi Mert Gönok ile anlaşmaya sıcak bakıyor.

Sivasspor kulübü iki genç kaleciyi renklerine bağlamak istiyor.

Sivas İrade Gazetesi

58g0kberk58 28.05.2014 08:03

Cevap: Rota Kalecilerde

İkiside su an bu takimin birinci kalecisi olur gelirse. Eger ki her ikisinide transfer edersek korcan ve nihat gonderilebilir

Soyözen 28.05.2014 08:05

Mert olabilir de Ertuğrul geleceğine Korcan kalsın daha iyi.

babapiton 28.05.2014 08:51

Mert,Onur'dan sonra Türkiye'nin en iyi kalecisi bana göre.Volkan'dan çok çok iyi.
Kiralık dışında vermezler,1 hatta 2 yıllık kiralarsak büyük iş yaparız.

Ertuğrul yetenekli ama Borjan'dan daha felaket goller yiyor yerse,gelirse Korcan'dan formayı kapamaz.Samsun'daki performansını sergilerse o ayrı tabi.

Mert olmazsa , Ertuğrul yerine Sinan Bolat'ı tercih ederim.

yerliturkuaz 28.05.2014 09:05

[B]Mert Günok'un Sivasspor'a gelme ihtimali bence hiç yok. Adam Fenerbahçe'de ikinci kaleci birçok AVrupa takımı da onunla ilgileniyor. Fenerbahçe'de olmasının sayesinde zaman zaman milli takıma da gidiyor. Ertuğrul olabilir Korcan ile iyi bir rekabet halinde Sivasspor kalesinde güven vereceklerini düşünüyorum....[/B]

Ferhat06 28.05.2014 09:43

Mert Günoku vermezler.Konya nasıl Itanjde diye bir süper kaleci bulabiliyorsa bizim de bulmamız lazım.Yani yabancı kaleci diyorum.

PETKOVİC 28.05.2014 09:55

biz merte sıcak bakıyoruz da mert bize sıcak bakıyor mu? adamı manchester united takip ediyor :D

B.DUMANLI 28.05.2014 10:05

Bu öne atilan iki isimde sunu gösteriyorki gerek Carlos ve gerekse yönetim kaleci kontenjanini yabanci oyuncuyla doldurmak istemiyor bu belli oldu.Bu hususda taraftarlarda aydinlanmis oldu.Demekki kalecimiz Türk olacak.Tbi bu haberlerin dogruluk payi nedir oda bilinmemekle beraber daha bizim önümüzde bir 3 Haziran süreci var.
Ister UEFA kupalarina katilalim,isterse katilmiyalim takimimizda bazi bölgelere kaleci ,defans,orta saha ve forvete oyuncu zaten alinmasi gerekiyor.

Bu yil Carlos´un son yili Sivasspor´da.Bu yüzden takimi ligde tutmak icin oynatmiyacaktir mutlaka.Carlos bu önümüzdeki sezonu cok iyi kullanacagina eminim.Yani Sivasspor seneye ses getirmesi lazimki oda gayesine ulasabilsin ve gönlündeki arzuyu gerceklestirebilsin.

Sözü gecen iki kaleciden hangisi daha yetenekli hususunda ise benim sahsi görüsüm kalece Mert Günok´dan yana.Bu oyuncuyu Fenerbahce verse bile kiralik verir onunda dezavantajlari olur gibime geliyor.Bizim zaten yillardan beri kaleci sorunumuz var bu biliniyor.Petkovic´den sonra o bölgeyi nedense dolduramadik.Aslinda doldururdukta, isin icine para girince bizlerde birden gözler kör oluyor nedense...
Sayet biz kaleci istiyorsak bu soruna kisa vadeli degil ,uzun vadeli cözüm bulmaliyiz.O vakit bütün olanaklari seferber edip ve Mert´i bonservisi ile almak gerektigine inaniyorum.Cünki güzel bir kaleci ve gelecek vaad ediyor.

ZiDaNe58 28.05.2014 10:18

3-4 sezondur kalecilerden ne cekiyoruz ya artık gülsün yüzümüz kalecilerden yana
her iki kalecide begendigim isimler insallah gelirler en azından birinden biri gelir bana kalırsa ilk basta mert tercihi yapılmalı

Besyo_cu 28.05.2014 10:33

[B]Mert'i Fenerbahçe asla bırakmaz hatta Volkan'ı gönderir Merti yine göndermez.

Ertuğrul forma giydiği (Samsun - Kayseri) her takımı küme düşürdü, sanki forvet oyuncusuda mecburen kaleye geçmiş gibi oynuyor. Kale için ligde 2 tane iyi yerli oyuncu var 1. si Sinan Bolat, diğeride Erciyes'li Gökhan.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:01.