SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   E-Yiğido İlgi Bekliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37979)

SivasSpor.Com 04.06.2014 09:23

E-Yiğido İlgi Bekliyor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44241&token=57601[/IMG]

Geçtiğimiz aylarda [url]www.sivasspor.com.tr[/url] E-Yiğido online alışveriş sitesini açarak kulübün lisanslı ürünlerini ülkenin dört bir yanındaki taraftara göndermeye başlayan Sivasspor yönetimi taraftardan lisanslı ürünlere ilgi göstermesini bekliyor.

Sitede formadan, yazlık ürünlere, bardaktan, ev ve ofis ürünleri bulunuyor. [url]www.sivasspor.com.tr'den[/url] alınan ürünler kulübe ek gelir olurken şuana kadar taraftarların ilgisi yönetimin yüzünü güldürmedi. Yıllardır sosyal medyada ve forum sitelerinde online sitenin açılması için yönetime baskı yapan taraftarların bu ürünlere ilgisizliği eleştiri konusu oldu.

Sivas İrade Gazetesi

58_babacan_58 04.06.2014 09:42

Cevap: E-Yiğido İlgi Bekliyor

Abi ilgi bekliorda, işe yarayan hiç bişey yokki !

Erkek ve babay polar yapılsın.
Nevresim takımı battaniye yapılsın.
Bileklik.
Çocuk- bebek aksesuarı yapılsın.

Biraz yaratıcı olmak gerekio, yeni ürünler yapılmalı. Sadece forma koymayla olmaz bu iş.

agumus_58 04.06.2014 09:56

Site ilk açıldığında; 1 adet forma, 1 adet kısa kollu tişört, 1 adet uzun kollu tişört ve 1 adet şapka siparişi verdim ve 105 TL ödedim.
Geçen haftalarda yeni ürünlerin eklenmesiyle 1 adet sihirli kupa, 1 adet normal kupa, 1 adet yastık ve 1 adet puzzle siparişi verdim ve 55 TL+11,5 TL kargo ödedim.

Bunları ayrıntılı bir şekilde yazmamın sebebi herkesin destek olması içindir. Özellikle internetten alışveriş olayına yanaşmayan kişiler için yazıyorum. Kredi kartıyla ödeme yapıyorsunuz herhangi bir güvenlik sorunu yok.

Eleştirilere gelince:
1-) 8 aylık oğlum için ürünlerin çıkmasını bekliyorum sabırsızlıkla. Ürün çeşitliliği mutlaka olmalı.
2-) Kargo ücreti bilgisinin sipariş esnasında bildirilmesi gerekiyor. 2. siparişimde vermiş olduğum kargo ücreti biraz içime oturmadı değil. İlk siparişimde ise kargo ücreti ödemedim. Bu ayrım neye göre yapılıyor belirtilmeli. Örneğin 100 TL üzeri kargo ücretsizse bu ibare konabilir siteye.

PETKOVİC 04.06.2014 10:00

[QUOTE=58_babacan_58;911293]Abi ilgi bekliorda, işe yarayan hiç bişey yokki !

Erkek ve babay polar yapılsın.
Nevresim takımı battaniye yapılsın.
Bileklik.
Çocuk- bebek aksesuarı yapılsın.

Biraz yaratıcı olmak gerekio, yeni ürünler yapılmalı. Sadece forma koymayla olmaz bu iş.[/QUOTE]

yaratıcı olmaya gerek yok ki açsın telefonu arasın abdullah kiğılıyı feneriumda ne gibi ürünler rağbet görüyor ne yapmalıyız gibi fikrini sorsun zaten yardımcı olurlar. yönetim uğraşmak istemiyor, bi yerde de haklılar destek veren taraftar yok ortada alacak adam yine gidecek fenerin gs nin falan ürünlerini alacak.. kaldı ki adam sivas tribününde istanbul takımı formasıyla geliyor şaşırmamak lazım!!

Soyözen 04.06.2014 10:06

Bu konuda o kadar çok şey yazdım ki artık yazmayacağım, zira sıkıldım.

Alınabilecek, eli yüzü düzgün tüm ürünleri aldım. Diğer hem çirkin hem dandik ürünleri de almıyorum arkadaşım.

Okka 04.06.2014 10:24

Siteden kulübe destek amaçla aldıgım bi kaç parça ürün oldu. Ancak forma dışında ürünlerin kalitesi çok düşük. Yani bi adidas nike kalitesinde ürün beklentimiz yok. Ancak bu kadar kalitesiz de olmamalı. Sanki pazar malı gibi. Eger bu tekstil işini kulip beceremiyorsa gidip de facto lcw rodi vs gibi yerel firmalarla anlasma yapabilir. Ürünleri onlara yaptırsınlar. 20 tl degil 30 tl verelim hem kulüp kazansın hem daha kaliteli ürünler kullanalım. Yine kulübe destek amaçlı siteden ürün alacagım ancak bu sefer dekoratif amaçlı olacak.

Ama işin özü bu ürün ve pazarlaması konusunda hala yapılması gereken çok şey var.

sebasteia 04.06.2014 10:26

de facto gibi sivaslı olan ve sivas'a yatırım yapan büyük bir firmamız var. sivasspor kulübü de facto ile bile anlaşarak bu ürün meselesini halledebilir. bu konuda taleplere kulak asmamak sıktı artık!

arkadaş çeşitli ve kaliteli ürün istiyoruz, o kadar!!!

engin2609 04.06.2014 10:38

[B]çeşit yokki ilgi olsun bi bileklik olsun saat olsun yok yani bunları yaptıktan sonra herşey dört dörtlük olursa ilgide olur[/B]

Harput0658 04.06.2014 10:59

[QUOTE=sebasteia;911302]de facto gibi sivaslı olan ve sivas'a yatırım yapan büyük bir firmamız var. sivasspor kulübü de facto ile bile anlaşarak bu ürün meselesini halledebilir. bu konuda taleplere kulak asmamak sıktı artık!

arkadaş çeşitli ve kaliteli ürün istiyoruz, o kadar!!![/QUOTE]

Ben de anlamış değilim.
Acaba böyle bir adım atılmıyor mu? Gerek yok diye mi düşünülüyor? Yoksa Adım atıldı da De Facto mu böyle birşeye yanaşmadı.

Lisanslı ürün üreticimiz(Forma dışındaki) De-Facto olsa süper olur. Adamlar mağazalarında sattığı ürünlerin çoğunun üzerine 58 işliyorlar, bence Sivasspora da yardım etmek isterler.

Acaba De Facto'ya mail mi atsak Sivasspora Tişort, Gömlek, Pantolon vb. üretmelerini istesek nasıl olur?

yorumyapıyombenya 04.06.2014 11:08

E - Yiğido yapılmak için yapılan dandik bir site. ne ürün çeşiti var nede kalite. bir diğer takımlara bakın birde bizimkine. Yöneticiler ilgiyi göstersin çeşiti arttırsın o zaman baksınlar nasıl satış yapılıyor. carlos daki adidas eşofmanı koysunlar 5 tane almazsam adam değilim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:01.