![]() |
Futbolculara 7 gün izin verildi
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44340&token=22364[/IMG]
Sivasspor'da futbolculara 15 Temmuza kadar izin verildi. Geçtiğimiz hafta Sivas'ta toplanarak sağlık kontrolünden geçen futbolcularımız kontrollerin ardından teknik heyet tarafından 15 Temmuz 2014 Salı gününe kadar izin verildi. Takımımız 15 Temmuzda Sivas'ta toplandıktan sonra yurtdışı kampı için şehrimizden ayrılacak. |
Cevap: Futbolculara 7 gün izin
yabancı transferleri kamp başlamadan yetiştirilmeli son dakikaya kalmaz inşAllah
|
Cevap: Futbolculara 7 gün izin verildi
[B]Umarım bu bir haftalık süreçte yönetim tüm transferleri kampa yetiştirir de tam kadro çalışmaya başlarız. Son dakikada yapılan transferlerin acısını hep biz çektik. Umarım bu sezon kampta tam kadro çalışarak lige hazır hale geliriz.[/B]
|
yurtdisi kampi nezaman ve nerde bilen varmi?
|
Aynen abiler insallah transferler yetisir bu sezon yoksa her seneki senaryoyu bastan izleriz mazallah
|
Bu izin abartılı gibi geldi bana.. Umarım altında başka nedenler olmasın, bu uzun soluklu iznin.. Yoksa sene başındaki yüklemelerin yapılabilmesi için zaman çok önemli
|
[QUOTE=58hsn58;913936]yurtdisi kampi nezaman ve nerde bilen varmi?[/QUOTE]
Bu ayin yirmi sekizinde Avustralya diye duydum ama kesin degil |
[QUOTE=asinancetin583;913941]Bu ayin yirmi sekizinde Avustralya diye duydum ama kesin degil[/QUOTE]
Avustralya mi Avusturya mi bi yanlislik olmasin ? |
[QUOTE=58hsn58;913936]yurtdisi kampi nezaman ve nerde bilen varmi?[/QUOTE]
Gardas benim bildigim kadariyla bu sene gine Hollanda'ya gelecekler. Sitedeki haberler boyle yaziyor. Erdal Sarilar boyle aciklamisdi. |
Iyi tatiller dilerim sizlere.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:51. |