![]()  | 

Yiğidolar Hollanda Yolcusu 

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=45977&token=30020][img]http://resimzade.com/Show.html?i=45977&token=30020[/img][/url] 
	Sivasspor bugün yaptığı antrenmanla Sivas kampını tamamladı. Bayram nedeniyle 3 gün ara verilen kampın 2. programı Hollanda'da başlayacak... 20 Temmuz 2015 Pazartesi günü İstanbulda toplanacak olan Sivassporlu futbolcular, Hollanda'ya uçacak.. Hollanda kampında da hazırlık karşılaşmaları ile çalışmalarına devam edecek olan temsilcimizin yapacağı hazırlık karşılaşmalarının yer ve saatleri de belli oldu. Kamp programına ulaşan sitemiz yönetimi, programında yer alan hazırlık karşılaşmalarını sizlerle paylaşıyoruz... [B]22 Temmuz 2015[/B] FC Twente - Sivasspor Yer: DOS'37, Schout Doddestraat 46, 7671 GT Vriezenveen Saat: 19:00 [B]25 Temmuz 2015[/B] Heracles Almelo - Sivasspor Yer: Mariënberg, Westerweg 8A, 7685 PK Beerzerveld Saat: 16:00 [B]28 Temmuz 2015[/B] TVeria FC - Sivasspor Yer: Duno, W A Scholtenlaan 138, 6865 NA Doorwerth Saat: 14:30 [B]1 Agustos 2015[/B] Willem II - Sivasspor Yer: Koning Willem II Stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg Saat: 14:30 Sivassporumuzun kamp çalışmalarında başarılar diliyor, kazasız belasız ve sakatsız bir kamp geçirmelerini diliyoruz... [B]Sivasspor.Com Özel haberidir...[/B]  | 

Cevap: Yiğidolar Hollanda Yolcusu 

[B][COLOR="red"]SIVASSPOR NERDE BIZ DE INSALLAH ORADAYIZ :)[/COLOR] 
	Almanya ve Hollandaki YIGIDOLARIN zamani varsa Takim yalniz brakmayalim ben 1 yada 2 Maca giderim hangisine olacak daha belli deyil ama beli oldu zaman burda yazarim...... NOT: 58hsn58 siz hangi Maci gidiyorsunuz?? belli odu zaman bana haber verin ;)[/B]  | 

Bayraminiz mübarek olsun Yigidolar!! 
	25 Temmuzdaki macta oradayiz insallah! 200 km yolculuk var ama yinede deger takimimizi görmeye. Baska kimler gidiyor bu maca?  | 

Hos geldiler sefalar getirdiler 
	insallah bizde imkanimiz olursa 2 veya 3 maca gideriz diye niyetleniyoruz bakalim hangi maclar olacak  | 

[B][I]Haydi gurbetçi yiğidolar, Sivasspor'u yalniz bırakmayın ki, yeni transferler büye bir takıma geldiklerini bilsinler.[/I][/B] 
	 | 

Şu kamp dönemlerinde sivasspor store tırı falan olsa da takımın kamp yaptığı yerde satış yapsa iyi olmazmı en azından gurbetçiler biraz alışveriş yapar. 
	 | 

[QUOTE=NöOReaK;950902]Şu kamp dönemlerinde sivasspor store tırı falan olsa da takımın kamp yaptığı yerde satış yapsa iyi olmazmı en azından gurbetçiler biraz alışveriş yapar.[/QUOTE] 
	Adam akilli Store´umuz yok gardas, hangi Tirdan bahsediyorsun....  | 

Maca beni götüren yokmu Köln cevresinden giden varsa biz zahmet iletiseme gecerse sevinirim bende gitmeyi cok istiyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes: 
	 | 

Twente bize bi 5-6 tane atar, diğer maçlar dengeli geçebilir .. 
	 | 

[QUOTE=keko 58;950871][B][COLOR="red"]SIVASSPOR NERDE BIZ DE INSALLAH ORADAYIZ :)[/COLOR] 
	Almanya ve Hollandaki YIGIDOLARIN zamani varsa Takim yalniz brakmayalim ben 1 yada 2 Maca giderim hangisine olacak daha belli deyil ama beli oldu zaman burda yazarim...... NOT: 58hsn58 siz hangi Maci gidiyorsunuz?? belli odu zaman bana haber verin ;)[/B][/QUOTE] Oncelikle bayraminiz mubarek olsun, Keko emmi, bu gidisle anca son maca gidebilecegiz. Malum calisiyoz, izin alamadim. Insallah gelirsen, yine gorusuruz.  | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:18. |