![]() |
SİVASSPOR: 4
karsıyaka : 1 aslında yemesek daha ii olur ama atarız inş. |
[color=red][size=3]Sivasspor : 2[/size][/color]
[size=1]karsıyaka : 0[/size] [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
yazık olacak karşıyakaya ...... ismail hoca bi güsel fırçalamıştır bizim futbolcuları..onlarda hırslanmıştır....ama yineben sabit rakamı yaziim..
[size=7]3-1 [/size] |
selam gardaslar bu benim ilk yorumum in$allah tutar
SIVASSPOR 2 KARSIYAKA 0 [/b] |
SİVASSPOR: 2 KARŞIYAKA: 0 YİĞİDOLARA BAŞARILAR
|
FEYYAZ HOCAYLA İYİ Bİ HAVA YAKALADI KARŞIYAKA KESİNLİKLE KAZANMALIYIZ.1-0 ALIRIZ
[b][color=red][size=6]HER ZAMAN HER YERDE EN BUYUK SİVAS[/size][/color][/b] |
SIVASSPOR 3 - 1 karsiyaka diye dusunuyorum. ama kesin alacaz bu maci insallah sevgiler
|
Üst üste aldigimiz Galibiyetlerden sonra Sivas Kocaeli macinda mola verdik.
Rakiplerimizin Yüreklerini Kabarttik!!! fazla sevinmesinler SIVASSPOR layik oldugu Mertebeye Ulasacaktir!! Tahminim SIVASSPOR : 3 KARSIYAKA : 2 |
Taraftarlarimiz bu maca yogun ilgi gosterirse bu maci kesin aliriz..
1 - 0 Hollanda Rotterdam'dan sevgiler saygilar.. selcuk.. |
Geçen devre İzmir'deki maçtan sonra bu Ksk'liler bizi cümle aleme reklam ettiler,bunlardan intikamımızı Ksk'yi yenerek almalıyız.Gerçi Ksk'li futbolcuların bir çoğuyla tanıştım efendi arkadaşlar,Ulaş Meyanla da arada bir mesajlaşıyoruz iyi bir arkadaş ama futbolcu geçicidir,aslolan taraftardır o yüzden geçen devre yaptıklarının hesabını sormalıyız.Karşıyaka'nın futbolcularından bir tek kaptanları Sertan olacak zibidiye gıcık oldum,görev yaptığım yere gelmişti ben maçı yorumlarken,kulak kabartmış Sivasspor hakkında ileri-geri konuştu asabımı bozdu.Ben o zaman ağzının payını verdim ama hırsımı alamadım,maça gidecek arkadaşlardan çok önemli ricam,özellikle bu Sivas düşmanı Sertani protesto etmelerini istiyorum
Maç tahminime gelince inşallah SİVASSPORUMUZ:3,ksk:1 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:23. |