![]() |
GİDECEKLER BELLİ OLDU
Sivasspor’da devre arasında takımda kalacak ve gidecek futbolcular belirlendi.
Teknik direktör Werner Lorant, Önceki gün listesini Yönetime sundu. Geçtiğimiz haftalarda transfer arayışlarına hız veren Sivasspor’da Teknik heyet devre arasında gidecek futbolcuların listesini hazırlayarak Yönetim Kurulu’na sundu. Yönetim Kurulu Teknik heyetin listesini alırken yapacağı Yönetim Kurulu toplantısı ile Lorant’ın bu kararını değerlendirecek ve devre arasında bu futbolcularla yollarını ayıracak. Bunun yanı sıra Alman teknik adam devre arasında ihtiyaç duydukları mevkiiler için gerekli futbolcuların listesini de Yönetim Kurulu’na sundu, Yönetiminde bugünden itibaren çalışmalarına hız verildiği öğrenildi. |
Bİzim bu takımla nerdeyse transfere bile ihtiyac yok ama bir kac basarılı isim alırsak lider bile oluruz!!!
|
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH SİVASA YARAR SAĞLAYACAK İYİ SPORCULAR ALIRLAR
|
LORANT BİR GOL ATTIRIP HEMEN MÜDAFA YAPIYOR.BU BU KENDİ SAHAMIZDA BİLE AYNI ŞEKİLDE.BU TİP OYUNU SERGİLYOSAN BENCE 2 FARKI BULUP DEVEM ETTİRMELİSİN.1 FARKLA MÜDAFA DA SERGİLERSEN NEREYE KADAR DAYANABİLECEKSİNKİ.BU TİPTEN VAZGEÇMELİ VE ORTA SAHA İLE FORVETE TRANSFER ŞART.HAYIRLISI BAKALIM
|
yonetimin gerekeni yapacağına inanıyorum ayrıca orta saha takviye şart.
|
bence sivasspor ocakta 1 yabancı forvet ve 3tane sağlam orta saha oyuncusu alması lazım
|
dogru kararlar verilmistir ins. sonra pisman olmayalimda
|
UMARIM YANLIŞ TRANSFERLER YAPILMAZ.
|
]orta sahaya şiddet ile ihtiyaçımız var,ayrıca iyi bir forvet daha lazım
defansıda unutmuyalım |
hocayı da düşünmek lazım mesela ertuğrul sağlam gibi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:58. |