![]() |
Süper Lig Son Yılların En Çekişmeli Başlangıcını Yaptı
[B]Turkcell süper ligde çekişme ve heyacan gittikçe artıyor. Lige yeni katılan ekiplerin hırslı olmaları ligin köklü takımlarına adeta kök söktürüyor. Hal böyle olunca ligde kalma mücadelesinin hat safhada olacağına inanıyorum ve sezon sonuna doğru şike ve teşfik muhabbetleri yine başımızı ağrıtacak.inşaallah federasyon bu işe erken el atar ve böyle tatsız hadiselerin olmasını engeller.Şüphesiz böyle olayların yaşanması uefa gözünde ülke puanını etkileyecektir. Benim düşüncem bu çekişmenin dahada artmasıdır. Böylece ligi kalitesi artıyor ve buda ülke milli takımının başarısına yansıyor şüphesizki takımlarızın avrupa başarılarına da yansıyacaktır ve inş yakında bizde şampiyonlar ligine 3 veya 4 takım gönderebiliriz.[/B]
|
[QUOTE=35_yigido_58][B]Turkcell süper ligde çekişme ve heyacan gittikçe artıyor. Lige yeni katılan ekiplerin hırslı olmaları ligin köklü takımlarına adeta kök söktürüyor. Hal böyle olunca ligde kalma mücadelesinin hat safhada olacağına inanıyorum ve sezon sonuna doğru şike ve teşfik muhabbetleri yine başımızı ağrıtacak.inşaallah federasyon bu işe erken el atar ve böyle tatsız hadiselerin olmasını engeller.Şüphesiz böyle olayların yaşanması uefa gözünde ülke puanını etkileyecektir. Benim düşüncem bu çekişmenin dahada artmasıdır. Böylece ligi kalitesi artıyor ve buda ülke milli takımının başarısına yansıyor şüphesizki takımlarızın avrupa başarılarına da yansıyacaktır ve inş yakında bizde şampiyonlar ligine 3 veya 4 takım gönderebiliriz.[/B][/QUOTE]
bende sana katılıyorum bencede bu sene çok süper basladı su ilk 8 takım çok iii inşallah dılegımız sivassporun dahada iii olamsı... |
[b]hakkaten henuz 4 hafta gecildi ve puan kaybetmeyen takım kalmadı... bizde en az puan kaybeden takımlar arasında yerimizi aldık bu sekilde de devam edecegimize inanıyorum... ligin ust tarafı kadar altta da ilginc durumlar var mesela gencler henuz gol dahi atamadı!!![/b]
|
[QUOTE=gunay][b]hakkaten henuz 4 hafta gecildi ve puan kaybetmeyen takım kalmadı... bizde en az puan kaybeden takımlar arasında yerimizi aldık bu sekilde de devam edecegimize inanıyorum... ligin ust tarafı kadar altta da ilginc durumlar var mesela gencler henuz gol dahi atamadı!!![/b][/QUOTE]
BU SENE ÇOK FARKLI BİR GÖRÜNTÜ VAR LİGDE,,ÇEKİŞME VAR,İNŞALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDER,,FUTBOL KAZANIR |
[b]Bu sene harbiden lig çok tatlı çok hızlı ve çok çekişmeli başladı ve Sivassporumuzda lige ayrı bir tat getirdi...İnşallah şikesiz güzel bir lig olarak devam eder...[/b]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Bu sene harbiden lig çok tatlı çok hızlı ve çok çekişmeli başladı ve Sivassporumuzda lige ayrı bir tat getirdi...İnşallah şikesiz güzel bir lig olarak devam eder...[/b][/QUOTE]
inşallah tek temennımız sikesı ve ahlaklı bır sekılde liglerin sürmesi sivasspor gecmıs senlerde sikeden çok çekti çünkü... hayırlı olsur inşallah.. |
[b]bu sene kim ne yaparsa yapsın ama sivasıma dokunmasınlar!!! allah sivasımı federasyondan korusun :D[/b]
|
HERHALDE?!
Simdiye kadar SIVAS`IM yoktu, lige bir renk geldi.
Insallah sonuna kadar böyle gidecek... |
gerçekten bu sene çok büyük sürprizlere gebe.
hangi takım ne zaman ne yapacak belli değil. bu arada sivas maçlara asılırsa,futbolculara para takviyesi yapılırsa doping etkisi yapar.aradan sıyrılır çıkarız işallah |
[b]evet prim cok iyi doping olur... herkes puan kaybederken bizim ustlerde yer almamız icten bile deil [/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:37. |