![]() |
SİVASSPOR RESMİ DERGİSİ
[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor%20Dergi%20kapak.jpg[/img]
SİVASSPOR RESMİ DERGİSİ CUMARTESİ GÜNÜ YAYINDA Sivasspor taraftarının ve camiasının beklediği Sivassporun aylık faaliyetlerini anlatan ,"Sivasspor resmi dergisi Sivasspor -Denizlispor karşılaşması öncesi taraftarı ile buluşacak. Çalışmaları uzun süredir titizlikle sürdürülen derginin Grafik tasarım işini Grafikevi yaptı.Sportif A.Ş bünyesinde çıkarılan ve Sivassporun ilk resmi dergisi olan "SİVASSPOR" cumartesi günü piyasada satışa sunulacak. |
[QUOTE=Kaptan-58][B]Büyük bir taraftar kitlesine sahip olan Turkcell Süper Ligi'nin yeni takımlarından Sivasspor'un dergisi oldu.. Kulübün aylık resmi dergisi "Sivasspor" yayın yaşamına başladı...
Derginin ilk sayısında, kırmızı-beyazlı kulübün kuruluşu, kuruluşundan 38 yıl sonra İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig'e yükselişi ve teknik direktör Werner Lorant döneminde ligin ilk 6 haftasındaki performansıyla ilgili köşe yazıları ve yapılan maçların değerlendirmeleri yer alıyor. Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, genel menajer Bülent Uygun ve futbolcularla yapılan özel röportajların da yayınlandığı dergide, kulübün yönetim kurulu üyeleri, teknik heyeti, idari birimler ve sosyal tesisleri de tanıtılıyor. Maç ve taraftar fotoğrafları ile zengin görünüme kavuşturulan dergi, 5 YTL'den satışa sunuluyor. Sivasspor'a yayın hayatında başarılar dileriz.. KAYNAK: [url]http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?haberid=122352[/url] [/B][/QUOTE] tasinmistir.... |
dergi güzel olmuş arkadaşlar.
okuyup destek vermek lazım. dergi yönetimini kimdeyse ülkemin her yerine ulaştırması lazım dergiyi. |
[B]arkadaşlar
sivasspor kulubümüzün resmi dergisidir...Sivasspor dergisi almak isteyenler benimle irtibata geçebilir.... Dergimiz tek kelime ile ''MUHTEŞEM''.....[/B] |
Acaba bu derginin yurtdisina’ da gelmesi mumkunmu??
|
[b]SİVASSPORUMUZA SİVASIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN YAYIN HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM....[/b]
|
SİVASSPOR DERGİSİ NERDE VAR
BEYLER SİVASSPOR DERGİSİNİN ÇIKTIĞI HABERİNİ ALDIK
BEN İSTANBULDA OTURAN BİR YİĞİDO OLARAK ACABA DERGİYİ NERELERDE BULABİLİRİM |
HAYIRLI VE URLUGU OLSUN SIVASSPORUMUZA
EN BÜYÜK SIVASSPOR BASKA BÜYÜK YOK |
Sivasspor Resmi Dergisi ni çok beğendim. Kağıdı, baskısı, içeriği,
oldukça kaliteli,1.sınıf. Sivasspor Resmi Dergisine, Yayın hayatında başarılar diliyorum. Ayrıca, Habercim; Mustafa Ateş i de çok güzel bir emeğe imza attığı için kutluyorum. |
hayırlı olsun
Çok güzel,böyle bir şeye gereksinim vardı böylelikle oda tamamlanmış oldu.Yalnız bu sadece sivastamı satılacak. İstanbul,Ankara,İzmir gibi illeredede satılacakmı. Şayet gelirse hangi noktalarda satılacaksa buradan haber verilirse çok iyi olur bence.
saygılar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:06. |