SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   EKSİKLER CAN SIKIYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8377)

SivasSpor.Com 22.09.2006 19:12

EKSİKLER CAN SIKIYOR

Sivasspor takımında eksik futbolcular sayısı her geçen gün artıyor.

Kart cezaları nedeniyle takımını yalnız bırakan futbolcuların yanı sıra sakatlarında artması teknik heyeti son derece zor durumda bıraktı. Petkoviç ve Anderson’un kart cezaları nedeniyle takımda yer alamayacak olmasına Ertuğrul, Mehmet Yıldız’ın yanı sıra Hasan Yurt, Akın, Carvalho ve Gökhan’ın da sakatlıkları nedeniyle katılması alternatiflerin azalmasına neden oldu. Böyle olunca teknik heyette Bursaspor maçı öncesi zor bir durum içerisine girdi. Kadroda bulunan futbolcuların tamamını mecburen değerlendirmeye almak zorunda kaldılar.

SivasLady 22.09.2006 20:25

--->: EKSİKLER CAN SIKIYOR

[B]her bir futbolcu takimin bir parcasi
hepsi elinden geleni yapacagina eminim
eksikler cok biraz zorlanacagiz
oynayamanlara sans taninmis olacak
onlarda kendilerini gösterecekler insallah
yigidolara basarilar :)[/B]

argani_58 22.09.2006 21:39

-->: EKSİKLER CAN SIKIYOR

o mubarek sıvasspor formasını gırınce hepsı bırer aslan kesılır bızım futbolcularımızın allah yardımcıları olsun pazar gunu genlerın showlarını ızlıyecegız

ertugrulss 22.09.2006 23:33

TAHKİM MAHKİM FARKETMEZ VIZ GELİR BİZE ÇÜNKİ BİZ YİĞİDOYUZ :) FORMAYI GİYEN HER FUTBOLCU YİĞİDODUR ALLAHIN İZNİYLE BU MAÇI ALACAAZ !! :) ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN''

yigido Atilla 23.09.2006 02:27

[I][FONT="Comic Sans MS"][B]Bu mac yedeklerin maci olacak iste size firsat her mac antreman yapiyorum yerim yine külübe demiyeceksiniz sansini iyi degerlendiren formayi kapar ve bir daha cikarmaz bu sans onlar icin bulunmaz firsat cünkü yedekler tekmeye kafa atmaktan cekinmezler kendilerine takimda bir yer bulmak icin kapasitelerini cok ve cok üzerine cikarlar gösterdikleri performas dan dolayi Hoca takim 11. ni kurarken cok zor durumda kalir sizden bunlari bekliyoruz...[/B][/FONT][/I]

Abdullah DuMaN 23.09.2006 12:53

ÇOK EKSİK VAR ALLAH YARDIM ETSİN ARTIK PAF TAKIM OYUNCULARI FORMA GİYER HERHALDE

yerliturkuaz 23.09.2006 16:04

Fenerbahçeye karşıda eksik oynamıştık fakat istediğimizi almıştık. Ben oynayan futbolcuların eksik oyuncuları aratmayacağını düşünüyorum

PRoFeSSioNaL 23.09.2006 16:24

evet sivaslady abla sana katılıyorum takım ruhu olmadan bu iş olmaz
takımın bi parçası olmak ne mutlu

bassguitar 23.09.2006 23:12

fenerbahce maci kadrosundan sanirim bir gökhan sakat onun yerine birisi oynar heralde

yigido_furkan 24.09.2006 00:04

fb maçındada cok eksık vardı ama hepsi aslanlar gibi mücadelerini verdiler.Bu maçtada cok eksık var ama en az 1 puan almacagımıza inanıyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:18.