![]() |
Arkadaşlar,izleyip beğendiğimiz ve bizlerde iz bırakan sinema filmlerini buraya yazabilirsiniz.Yerli ya da yabancı olabilir.Oyuncularını da yazarsak daha iyi olur.Benden başlangıç için şimdilik 1 tane.
İYİ,KÖTÜ ve ÇİRKİN.. Oyuncular :Clint Eastwood,Lee Van Cleef, Eli Wallach. Not : CD ya da VCD leri piyasada olanlardan yazarsak,izlemeyenler içinde tavsiye niteliğinde olur. ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
Sağolasın Metin Başkan...Bir film daha...izlemeyenlere öneririm...
''BÜYÜK HESAPLAŞMA'' Al pacino..Robert De Niro.. ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
Hangi filmi tavsiye etsem bilemiyorum kardes.50 nin uzerinde harika denilebilecek film tavsiye edebilirim.Bunlardan birkacini sizlere siralamaya calisayim.Tabiki burada tarz ve jenerasyonun da cok buyuk onemi var.Cunku benim harika buldugum bir film herkese hitab etmeyebilir.Bu yuzden verecegim liste beni baglar:)
SCARFACE (Yarali Yuz) : Al Pacino- Michelle Pfeiffer ONCE UPON A TIME IN AMERICA (Bir Zamanlar Amerika) : Robert De Niro ROAD TO PERDITION (Azap Yolu) : Tom Hanks-Paul Newman BORN ON THE FOURTH OF JULY (Dogum gunu 4 Temmuz): Tom Cruise FORREST GUMP : Tom Hanks THE GREEN MILE (Yesil Yol) : Tom Hanks THE GODFATHER 1,2,3 (BABA) : Al Pacino-Robert De Niro-Marlon Brando DANCE WITH THE WOLVES (Kurtlarla Dans) : Kevin Kostner RAINMAN (Yagmur Adam) : Dustin Hoffman-Tom Cruise KRAMER vs KRAMER (Kramer Kramere Karsi) : Meryl Streep-Dustin Hoffman BRAVEHEART (Cesur Yurek) : Mel Gibson SAVING PRIVATE RYAN (Er Ryaní Kurtarmak) : Tom Hanks TITANIC : Leonardo Di Caprio- Kate Winslet PHILADELPHIA : Tom Hanks-Denzel Washington THE SIXTH SENSE (Altinci His) : Bruce Willis GOODFELLAS (SIKI DOSTLAR) : Robert De Niro-Joe Pesci PEARL HARBOR : Ben Affleck |
Imdb ilk üçe aynen katılıyorum.
[size=7]1-Baba(the Godfather) I 2-Esaretin Bedeli (the Shawshank Redemption) 3-Yüzüklerin efendisi serisi, özellikle kralın dönüşü.[/size] Bunlara ek olarak [size=6]döğüş kulübü[/size](fight club), [size=6]mel gibson [/size]etkisi ile [size=3]cesur yürek[/size](brave heart) ve türk yapımı olarak [size=6]Vizontele-1.....[/size] |
1-Parçala Behçet(Behçet NAÇAR)
2-AŞK Üçgeni(Zerrin EGELİLER) 3-Kemal SUNAL(Postacı) :lol: :lol: :lol: |
abi GORA nin üstüne film mi var bee bu arada yeni cikan Anlat Istanbul da güzel olmus ama yabanci film lerden Taksi serisi cok süper
|
1) biraz clasic olacak ama titanik
2) yeşil yol 3) Hababam sınıfı (eski seriler) |
[b]
MÜSLÜM GÜRSES VE O MEŞHUR SÖZÜ >>YUMURTAYA CAN VEREN ALLAH YEŞİL BİBERİ NASIL YARATTI<< not:filmin ismini bilen yazsın[/b] |
6.HİS DİYORUM...AYRICA FORCES OF NATURE VE NOTHİNG HİLL!!!
|
[size=7][b][i]1-CESURYÜREK
2-GLADYATÖR 3-FACE OF FACE(YÜZYÜZE)[/i][/b][/size] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:54. |