![]() |
arkadaşlar su ana kadar unutamadığınız bir maç var mı?valla benim unutamadığım tek maç 2002_2003 sezonundaki SİVASSPOR-A.Sebat maçı.o ne atmosferdi be offffffffffffff.
|
o zamanin sivasspor teknik direktörü maci sebat a satmisti hatirlanmaz mi o mac
bide bu sezon oynanan fenerbahce- besiktas maci |
[quote=kadir20]o zamanin sivasspor teknik direktörü maci sebat a satmisti hatirlanmaz mi o mac
bide bu sezon oynanan fenerbahce- besiktas maci[/quote] bu yazına gerçeten çok şaşırdım gardaş. ben sanmıyorum ki Mehmet Şahan öyle bir şey yapsın. ama elinde sağlam bi ispat varsa tabi bi şey diyemem. ama ben olasılık vermiyorum ve ilk defa senden duyuyorum |
gardaş benim unutamadığım tek maç var o da
GALATASARAY&ARSENAL(UEFA final maçı) |
k.gümrük sivas maçı 2-3 olimpiyat stadı
unutamayacağım, 25 bin yiğido gardaşımla izledim gözümden yaşlar geldi sevinçten, gülen hemşerilerimi gördükçe. başka çok ama şimdi bazıları alınacak yine 6 kasımda bir maç vardı, 6-0 diyeyim yeter :D |
[quote=abircan]k.gümrük sivas maçı 2-3 olimpiyat stadı
unutamayacağım, 25 bin yiğido gardaşımla izledim gözümden yaşlar geldi sevinçten, gülen hemşerilerimi gördükçe. başka çok ama şimdi bazıları alınacak yine 6 kasımda bir maç vardı, 6-0 diyeyim yeter :D[/quote]^ evet abi ............................ tarih daha dün GS SIZE 5 cekti ................................................................ arkadaslar birakalim su FB-GS-BJK hemende olmasa yavas yavas olsun ama unutalim lütfen siz FB-Sivasspor macinda bilmem ama bence FB tutarsiz |
her forumada sokuosun şu fb yi gs ...helal...
valla benim unutamadığım...tv den izlediğim antalyaspor maçı vardı..sezonun son maçıydı...1-1 bitmişti :( sebat çıkmıştı ! :( |
[quote=türkçerap_yakup]her forumada sokuosun şu fb yi gs ...helal...
valla benim unutamadığım...tv den izlediğim antalyaspor maçı vardı..sezonun son maçıydı...1-1 bitmişti :( sebat çıkmıştı ! :([/quote] [size=7][b][i]Ya bırakın şu feneri gs'yi artık Sivassporluyuz ...Unutulmayan o kadar çok maç varki ama bana göre tarihten silinmeyecek bir maç varki o da Bu sene 1 Mayısta Antalyada oynanan Sivasspor-Antalyaspor maçı...Bu maçla birlikte Sivasspor süper liği garantiledi[/i][/b][/size] |
SIVASIN BUTUN MACLARINI UNUTMAK MUMKUN DEGIL,DIGER TAKIMLARININ MACLARINIDA COKTAAAAAAANN UNUTTUM BILE.
|
Arkadaşlar hatırlayanınız varmı bilmem ama benim unutamadığım birkaç maç vardı. Birincisi Sivasspor 2-2 Trabzon Amatör maçı idi. İkincisi Petrolofisi 0-1 Sivasspor maçı Ve son olarakta Sivasspor 1-0 Gaziantep maçı idi. Hatta o maçta Trabzonda oynamış Milli takımın kaptanlığını ve yardımcı antrenörlüğünü yapmış Ünal da vardı zannedersem 18 yaşında idi. Saha çamur çaylak. Sivasspor eskiden çok ofsayt taktiği düzenler çoğunda da Kaptan Cin İsmail bozardı.Bir pozisyonda orta sahadan Ünal bir top attı. Ofsayt diye bizimkiler durakladı. Ünal Kalecimiz Ayhan'ı geçti boş kaleye yuvarladı ama top çamurda çizgide kaldıAyhan ne yetişmiş nasıl çıkarmıştı. Hala unutamam. MAçın son saniyelerinde Namık diye bir topçumuz vardı. Karambolde uzaktan bir vurdu Gooolll 1-0 bitmişti. Heytt be ne günlerdi. Sene 87 yada 88 di galiba. Biz ne günler görmüşüz beee.
Tüm hemşerilerime Kastamonu Çatalzeytinden sevgilerimi sunuyorum. [url]www.mdmeltemi.com[/url] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:48. |