![]() |
FORMALAR OLIVIUM´DA
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]istanbul'ki yiğidolar artık bizde orjinal forma giyebileceğiz
zeytinburnu olivumda alt katta stadyum mağzasın da sivaspor'umuzun forma şapka atkı bardak anahtarlık eşortman v.b. ürünleri satılıyor [/COLOR][/FONT] ha unutmadan söyliyeim diğer takımlarında ürünleri var bu mağzada arayan arkadaşlarınız varsa söyle bilirsiniz arkadaşlar |
--->: forma
gercekten iyi bir haber artik forma atki gibi vs seyleri bulmasi daha kolay
|
[B][I]eywallah kardesim bilgi icin tesekkurler [/I][/B]
|
-->: forma
SAgolasin bilgiler icin.Almanyadakiler icin bilgilerin var mi :D
|
[B][COLOR="Magenta"]HER SIVASSPOR TARAFTARININ FORMASI OLMASI LAZIM..OLMAYAN ARKADASLAR BU SEKILDE TEMIN EDEBILILER..
BENIM VAR SERHAN ABIM SAOLSUN TEKRAR TESEKKURLER ONAA..[/COLOR][/B] |
galiba süper lig takımları biraraya gelerek yeni bir organizasyon yaptılar. tüm takımların ürünleri yeni mağazalarda yer alacak. Kulüpler Birliği takımları ürünleri süper lig takımlarının yer aldığı şehirlerde satılacak yanılmıyorsam.
|
artik tüm istanbuldaki sivaslilarin bir forma almasi lazim formasiz sivasli olmasin
|
[QUOTE=TracyMcGrady58;165789]SAgolasin bilgiler icin.Almanyadakiler icin bilgilerin var mi :D[/QUOTE
ben o mazaya sorarım murat kardeş almanyada ve diğer şehirlerde varsa benyine bildiririm |
valla benimde bi forma almam gerek arkasına bozollu yazıp gezmem lazım
|
-->: --->: forma
[QUOTE=1967bozollu1967;166208]valla benimde bi forma almam gerek arkasına bozollu yazıp gezmem lazım[/QUOTE]
KOLAY ABİ ORDA HEMEN HEMEN HERŞEY VAR BEN BU HAFTA AYĞAM İYİLEŞİRSE ALACAM BENCE İSTANBUL'DAKİ YİĞİDOLARIN ALMASI GEREK SİVASSPOR'UMUZ İÇİN |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:00. |