SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVAS´IN HEDEFİ İLK 5.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9901)

SivasSpor.Com 25.01.2007 12:39

SİVAS´IN HEDEFİ İLK 5..

Sivasspor'umuzda çıta yükseldi... Bülent Uygun yönetiminde yakaladığı çıkışla ligde 11'inci sıraya kadar yükselen takımımızda yeni hedef ilk 5...

Teknik direktör Bülent Uygun yeni transfer İvan'ın kondisyon sorunu yok ve hazır olduğunu söyledi.
Sivas'ın "Uygun adım" belirlenen hedefe yürüyeceğini belirten Bülent Uygun, "G.Birliği maçında bunu ispatlayacağız" dedi.

Ligdeki birçok takımın birbirine denk olduğunu vurgulayan Uygun, "Daha çok çalışan, daha iyi motive olan istediğini alacak. Biz de bunu yapacağız. dedi

Uygun, Gençlerbirliği maçına diğer bütün maçlara olduğu gibi çok büyük önem verdiklerini dile getirerek, lig için oldukça sıkı bir çalışma temposu uyguladıklarını ve bu hazırlıklarının ilk meyvesini Gençlerbirliği galibiyetiyle almak istediklerini söyledi.
Uygun; “Bizim için yaptığımız bütün karşılaşmalar önemli. Gençlerbirliği maçı ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapabilmemiz açısından ayrı bir önem taşıyor. Futbolcularımın moral ve motivasyon açısından oldukça formda olmaları ve hazırlık sürcinde çizdikleri istikrarlı tablo oldukça memnun edici. Biz iyi bir ekibiz ve bu maçı kazanarak çıkış yakalamak istiyoruz. Liin ikinci yarısına galibiyetle başlayacağız” dedi.

PRoFeSSioNaL 25.01.2007 12:48

--->: HEDEF İLK 5

[B][I][COLOR="Navy"]Hadi bakalım ilk ve daha yukarısı bizim için ayrılmış bence...[/COLOR][/I][/B]

ceza_tolga_rep 25.01.2007 12:55

-->: SİVAS´IN HEDEFİ İLK 5..

HEDEF İLK 5 OLMALI.GERÇEKDEN ŞİMDİ BÜLENT HOCAYA KATILMAMAK ELDE DEİL?HER ZAMAN SÖYLÜYORUM NEDEN UEFA olmasın?NEYİMİZ EKSİK?BİR TANE YABANCI DAHA TRANSFE ETTİK Mİ TAMAMDIR BU İŞ?BİZ TARAFTARLAR OLARAK TAKIMA GÜVENİYORUZ.BÜLENT HOCA YADA GÜVENİMİZ TAM.
HEDEF NE KADAR YUKAR OLURSA O KADARDA DÜŞME TEHLİKESİNDEN UZAKLAŞIRIZ?
HEDEF UEFA OLMALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...........)))))

1967 dernek serkan20 25.01.2007 13:13

--->: SİVAS´IN HEDEFİ İLK 5..

[B]inşaallah olur bülent hocaya güveniyoruz[/B]

üKa 25.01.2007 14:01

bülent hoca.ölene kadar sivasta ol sen.cumhuriyetin temelinin atıldığı şehrin takımı sivasspordan cumhuriyetin 100.yılında avrupadan kupa istiyoruz.

inşallah ilk 5 içersinde bitirirz bu sezonu.

jakobieen 25.01.2007 14:08

ha şöyle yaw bırakın şu küme laflarını, ben başından beri yazıyorum takımımız kaliteli inşallah uefadayız, en azından o mücadelennin içindeyiz,kimse şüphe duymasın bundan..

yasin_58 25.01.2007 14:31

bülent hocam dediğini yapar abi... G.birliği maçında başarılar...

erkan5858 25.01.2007 14:48

allahin izniyle önce gençlerbirligi alip sonrada yukariya tirmanacagiz insaallah

Bilmiyorum5 25.01.2007 15:16

[QUOTE=yasin_58;183978]bülent hocam dediğini yapar abi... G.birliği maçında başarılar...[/QUOTE]

BI HEDEF 45 PUAN DIYO(İLK 8 - 9 ) BİDE DİYO Kİ İLK 5

yigido_furkan 25.01.2007 15:16

inş. hedefine ulasır takımımız biz güveniyoruz takımımıza

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:54.