Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.12.2004, 18:41   #10
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 933 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

Selamün aleyküm Karagümrük' lü kardeşim.

Forumdaki yazımın amacı kesinlikle çok sevdiğim Karagümrük' ü rencide etmek için değildi. Tamamen espiriye dayalı bir yazıydı. Zaten Karagümrük ifadesi de hiç geçmiyor,
Yine de istemeyerek sizleri üzdüysem özür diliyorum.
Benim Karagümrük' lü bir çok tanıdığım arkadaşım, can dostum var. Kulüp yönetiminde de arkadaşlık kurduğumuz insanlar var. Hepsi de değerli insanlar.
Bildiğiniz gibi biz Sivas' lılar öteden beri hep horlanmış, hep acı çekmişizdir. Bir avuç geçim uğruna çoğunluğumuz gurbet çilesi çekiyoruz. En çok göçü bizim toprakların insanı yaşamıştır. İstanbul' da Ankara' da İzmir' de Avrupa' da kanadı kırık gurbet kuşları gibi çırpınıp durmaktayız. Ama yine de yüreğimiz ve sazımızın teli sevgi doludur, özlem doludur, muhabbet doludur.

Kardeş :
İstedimki, biraz yüzümüz gülsün,
İstedimki, gönlü kırık hemşehrilerimiz biraz tebessüm etsin.

YİĞİTLİĞİYLE MERTLİĞİYLE SİVAS' IMIZA YAKIN GÖRDÜĞÜMÜZ KARAGÜMRÜK' LÜ KARDEŞLERİMİZİN HOŞGÖRÜSÜNE, SEVGİSİNE VE AFFINA SIĞINIYORUZ...

KARDEŞ TAKIM OLARAK GÖRDÜĞÜMÜZ KARAGÜMRÜKSPORA BAŞARILAR DİLİYORUZ...

ALLAH' A EMANET OLUN...
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır