Tekil Mesaj Gösterimi
-->: DIŞ TRANSFER NETLEŞiYOR
Alt 05.06.2006, 14:54   #3
tefar
Yeni Yiğido

tefar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tefar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen runter -->: DIŞ TRANSFER NETLEŞiYOR

Bıktık artık beklemekten. Geçen hafta için anlaşılan oyuncularla sözleşme imzalanacağı söylenmişti. Yönetim transferleri geciktirmekle, özellikle Bülent Uygun, ona olan güvenimizi azaltıyor. Tüm kulüpler transferlerini bir bir noktalarken yine biz seyirci kaldık. Bu transfer politikası geçen ara transfer döneminde yapılmıştı ve Da silva transfer edilmişti ve ondan iyi bir verim alınamamıştı.Sayın Uygun, bu stratejinizden vazgeçmelisiniz! Strateji, amacın elde edilmesine yönelik oraginasyondur. Sizin transferle ilgili önceden hazırlamadığınız transfer stratejisi yoksa, hem paranız çöpe atılır hem de yatırım yaptığınız oyunculardan verim alamazsınız. Bir örnekle büyük kulüplerin nasıl transfer politikası izlediğini görelim. Beşiktaş, Nobre yi alarak ilk transferini gerçekleştirdi. İşin ilginç tarafı -bizim yönetime ders olması gereken nokta- bu oyuncuyla Beşiktaş sezon sonunda transferi gerçekleştirmek için ara transfer döneminde konuşmuş olması. Böylelikle hem bonservis bedeli vermeden Nobreyi aldılar hem de oyuncuyu önceden bağladılar. Başkanımıza güvenmekle beraber, Bülent Uygun un CEO olarak yaptığı görevi yeteri kadar yerine getirmediğini düşünüyorum. CEO (Chief Executive Officer) demek, üst düzey yönetici demektir. Kendilerinin çok daha önceden -ligte kalmayı garantilediği dönemden itibaren- Lorantın verdiği direktifler ve liste doğrultusunda oyuncularla ön görüşme yapmış olmaları lazımdı. Amacım körü körüne eleştiri yapmak değil, ama yanlışlık varsa bunu söylemek benim için bir borçtur. İnşallah, ben yanılırım ve GEÇ alınacak oyuncular başarılı olur. Saygılarımla...
tefar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır