Tekil Mesaj Gösterimi
--->: HOŞGELDİN ÜMİT KAPTAN!
Alt 17.09.2006, 13:44   #6
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1332 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: HOŞGELDİN ÜMİT KAPTAN!

Alıntı:
koyu58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir ben önceden fenerliydim sivas lafı ortada varsa kim olursa olsun takmam kanım kırmızıdır kefenim beyaz tuttuğum takım SİVASTIR koçum ben fenerle dalga geçiyorum sen bana laf uzatıyon fenerli olsam sivasspor.coma üye olacağıma gider fenerbahçanin sitesine üye olurum bunu kafana koy

Bir kere konuşmalarına dikkat et...Sen ilkönce benim kadar Sivassporlu ol ondan sonra benimle bu tür muhabbette konuşmaya hak kazan..Sen inanıyorumki Fener sitesine üyesindir..Zaten Sivastada olsan Fener formasını giyer ve Sivasta Feneri desteklersin...Benim kafama koyacak bişeyim yok...Ben bu takım için yıllarca ölümüne gitmişim bundan sonrada ölümüne giderim...Sen hiç Sivasspor için ağladınmı???Hiç uykusuz gecelerin sonunda Sivas aşkıyla yanıp tutuştunmu??Bundan sonra senden ve Fener kökenli arkadaşlardan ricam bu sitede diğer takımların sevgisi muhabbetini yapmayın zoruma gidyor...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla