Tekil Mesaj Gösterimi
ZAMANA IHTIYACIMZ VAR.
Alt 08.11.2006, 10:17   #7
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ZAMANA IHTIYACIMZ VAR.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Fenerbahçe maçından sonra yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Benim teknik direktör olarak ilk maçımdı. Futbolu güzelliğini sahaya yansıtmaya çalıştık. Bireysel hatalardan yediğimiz gollerden sonra tecrübesizliğimiz nedeni ile yenildik. Kupa maçının önemi yok bizim için lig önemli. Ama bugün iyi bir sonuç bize moral verebilirdi. Futbol anlamında sahada güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki Beşiktaş maçında sahada arzuladığımızı yapmaya çalışan bir takım haline getireceğiz. Teknik direktör olarak yolun başındayım. Ben inandım ve inandığım hiçbir işte de başarısız olmadım. Başarı için buradayım.

Sivasspor olarak futbolun güzelliğini sahaya yansıtarak iyi futbol oynamaya çalıştıklarını belirten Uygun, bireysel hatalardan yedikleri gollerle farklı mağlup olduklarını söyledi.

Lige önem verdiklerini anlatan Uygun, önümüzdeki maçlarda takımın gerçek gücünü ortaya koyacağını anlattı.

"YAPTIĞIM İŞTE BAŞARISIZ OLMAM!"
Teknik direktör olarak yolun başında olduğunu, zamana ihtiyacı bulunduğunu ifade eden Uygun, "Ben inandım, inandığım şeyleri de başaracağımı biliyorum. Yaptığım hiç bir işte başarısız olmadım. Teknik direktörlük hayatımda da başarılı olacağımdan herkesin emin olmasını istiyorum" dedi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla