Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: AKŞAM BAŞKA MAÇMI İZLEDİK ?
Alt 08.11.2006, 12:28   #2
mnj53
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnj53 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Lächeln --->: -->: AKŞAM BAŞKA MAÇMI İZLEDİK ?

Alıntı:
PRIMERA_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

SN.BÜLENT UYGUN BU SÖYLEDİKLERİNE KENDİNİN BİLE İNANDIĞINI SANMIYORUM.AKŞAM SAHADA NE YAPTIĞINI BİLMEYEN AMATÖR TAKIM GİBİ OYNAYAN BİR TAKIM VARDI.
M.YILDIZ İYİ FUTBOLCU OLABİLİR ;DÜN ALLAH RIZASI İÇİN BİRTANE OLUMLU HAREKETİNİ SÖYLEYİN, 90 DKK. NASIL SAHADA TUTTUN BRAWO.
İŞTE BEN GELDİM DEĞİŞİK BİR KADRO BAKIN NELER YAPACAM DÜŞÜNCESİYLE REZİL ETTİN. FB PAF TAKIMINA KARŞI GALİBİYET DERKEN REZİL ETTİN..
EĞER SİVAS'A BİRAZ SAYGIN SEVGİN VARSA BU GÖREVİ BIRAK. BURASI SENİN YERİN DEĞİL. KALDI Kİ ARTIK ESKİ GÖREVİNDEKİ DURUMUN DA ORTADA İNSANLARIN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞKEN REZİL OLMA.
UNUTMAKİ BU ÜLKEDE SÜLEYMAN SEBA GİBİ BİR İNSANA BİLE İSTİFA VE KÜFÜR OLUYORSA ,SEN DEVEDE KULAKSIN. İNŞALLAH AKLINI BAŞINA DEVŞİRİRSİN DE TEKNİKDİREKTÖRLÜĞÜ LAYIKI İLE YAPACAK KİŞİLERE BIRAK.

UZUN LAFIN KISASI SENİ ORADA GÖRMEK İSTEMİYORUZ. BUNU ANLATMAK İÇİN İLLA PROTESTOMU ETMEK LAZIM.

SANA BU GÖREVİ LAYIK GÖRENLEREDE BİR ÇİFT SÖZÜM VAR ; ONLARDA SÜLEYMAN SEBA ÖRNEĞİNİ UNUTMASINLAR VE AKILLARINI BAŞLARINA DEVŞİRSİNLER. ONLARI TÜRKİYE SİVASSPOR SAYESİNDE TANIDI . HERŞEYİN BİR BEDELİ VAR BU BAŞARISIZLIK SİZİNDE SONUNUZ OLABİLİR.

HERKESİN AKLINI BAŞINA ALMASI LAZIM ; TREN KAÇMADAN
Arkadaşım ben ilk defa bu forma yazı yazıyorum ve siz Bülent Uyguna bu kadar agır bir şekılde eleştırmenizi bir anlam veremedim,Sayın Bülent Uygun Sivasspor için gecesını gündüzüne katan ender kişilerden birisidir onun bu klup için yaptıklarını kimse inkar edemez galiba . İnanıyorum Bülent Uygun başarılı olucaktır ve hepimiz ona güvenmemiz lazım .......Sivassporumuzu iyi günümüzdede kötü günümüzdede desteklememiz lazım ki iyi günler bizi beklesin saygılarımla......
mnj53 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla