-->: BAŞARI İÇİN BURADAYIM
Dünkü macta kar yagmadan oyuna hakim takim sivasspordu ve gol an meselesi idi ve bekledigimiz an geldi derken mehmetin topunu serdal cok iyi cikardi ve yine üstün takim bizdik kacan golün ardin dan yenisi bekliyoruz derken defans hatasindan cok kötü bir gol yedik . Futbolcularimizin stresini Yüz ifadelerinden belli oluyor yine yenilme korkusu futbolculara futbolu unutturmus ve hata üstüne hata yapiliyor bu takimin ilk önce beyinsel tamire ihtiyaci var üzelerindeki bu stres ve panik yok edilmeli ve sahada hata yapmalarindaki en büyük etken o oldugunu gördüm ...Sivassporda ortasahanin kanatlarinda oynayan futbolcular oyunu hic takip etmiyorlar Arkalarina top atilmadan kendi rakibi 3 metre arkasinda gitmis hic farkinda degiller topu Takip ediyorlar rakibin nerde oldugunu kontrol etseler yedigimiz gollerin hic biri gol olmazdi orta saha defansi yeterince desteklemiyor rakip oyuncu yerine top nerde olduguna bakiyorlar ...yinede en begendigim futbolcu sivassporda Cem can, balili ve yalnizlari oynayan servet cetin belki cogunuz begenmeyecek ama Mehmet yildiza yeterince sans verilirse takimin degismez oyuncusu olabilir ben begendim
Not : En sevindigim trafi sakat vermedik ve BJK macindan önce iyi bir hazirlik maci oldu ve Fenerbahceya yenilmek hayatin sonu degil bu aciyi türkiyede her takim tatmistir ve kafamizi kumdan cikartip önümüze bakmaliyiz ve yapilan hatalar insallah ders almisizdir
|