Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"
Alt 30.12.2006, 15:14   #5
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: SERVET "İYİKİ GELMİŞİM"

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor’un milli futbolcusu Servet Çetin büyük takımların gönlünde taht kurarken kendi gönlünde ise Sivasspor taht kurdu...

Sivassspor forması altında göstermiş oluğu performans ile Milli takım kadrosuna dâhil edilen Servet Cetin Trabzon- Galatasaray ve Beşiktaş takımının da transfer gündemine oturdu.

Üç büyük kulüp ikinci yarıda kadrosuna dahil etmek istediği genç futbolcu için 2 milyon Euro bonservis bedeli belirlerken Genç futbolcu para ile ilgilenmiyorum. Sivasspor’a gelirken de ilgilenmemiştim.

Sivasspor’a gelirken de para filan konuşmadım iyikide konuşmamışım, güzel bir şehir bu güzel şehrin güzel insanları ile karşılaştım. O gün yaptığımdan bu gün çok mutluyum iyiki de yapmışım iyiki de Sivas’a gelmişim umutların bittiği yerde Sivasspor bana yeni bir umut olmuştur. Futbol hayatımın dönüm noktası olmuştur. Ben bu gün burada mutluyum transfer olmazsa dahi gelecek yılda burada olmayı planlıyorum.

Ama kulübümün menfaatleri doğrultusunda yöneticilerimizde uygun görürse transferde yapılabilir.
servet için fazla söze gerek yok işte profosyönellik işte adam gibi adam inşallah herşey servet ve sivasspor için hayırlı olur...
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla