23.02.2007, 10:34
|
|
|
Yiğido
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 
|
--->: SİZCE HANGİ TAKIM ŞAMPİYON OLUR?
Alıntı:
orkun38 Nickli Üyeden Alıntı
Kayseriden sivaslı arkadaşalara selam ve sevgiler.Başarılarınızın devamını diliyorum.Biz şampiyonlar ligine sizde uefa ya katılırsınız inşallah.Bizler birbirine çok yakın iki kardeş şehirleriz.Bizleri birbirine düşman etmek isteyenler olabilir.Hem sizden hem bizde.Tahriklere kapılmayalım.Spor dostluk ve kardeşliktir.Kayseride yaşayan ve kayserililerle evli çok samimi sivaslı arkadaşlarımnız var.Tekrar hepinize sevgiler ve başarılar dilerim.
|
Kardeş öncelikle bu güzel dileklerinden öteri en içten duygularımla kutlar Sewgi,Saygılarımızı sunarız....We şunu belirtmek isterim sizin Kayseride Bulunan En büyük komutanınız benim bacımın K.pederi....Dikkat et Biz sivaslı Oysa eniştem Kayserili....Oysa maçlarda olduğu zaman Sivassporun maçları olduğu zaman benden daha fazla heyecanlı diyebilirim .En az benim Kadar sivasıma aşık..Yanlış Geçmişte yaşanmış bazı provokötörlerin Yapmış olduğu Kötü imajları ne ''KAYSERİYE''+''SİVASA''MAAL edemeyiz...Kayseride Binlerce Sivaslının Yaşadığı ve Sivastayda O kadar Kayserili arkadaşlarımızın yaşadığı bilinmektedir...Kayserispora süper ligde başarılar dileriz............+58******+3 8
|
|
|