--->: MERKEZ TAYFA
Merkez Tayfa Öncelikle Grubunuza Başarılar Diliyorum Ama Biz Stadın En İyisiyiz En İyi Grup Biziz Gibi Tabirlerde Bulunursanız Bu işe Yıllarını Veren Abilerinize Saygısızlık Yapmış Olursunuz...Sizler Çok Gençsiniz Bu Yaşlar İnsanların En Cesur En Korkusuz OlDuğu Yaşlardır,Sizler Şimdi Cesaret Örneği Göstermeye Çalışarak Abilerinizle Atışıyorsunuz,Burdaki Abileriniz Size Sadece Taraftarlık Konusunda değil İyi Bir İnsan Olma Yolunda da Yol Gösterebilecek İnsanlardır..Sivasspor Taraftarı Koca Bir Ailedir Bu Aile İçerisinde Küçükler Büyüklerine Saygılı Büyüklerde Küçüklerine Sevgili Davranmalıdır..Büyüğüne Saygısızlık Yapan Küçükler Her Ailede Olduğu Gibi Cezalandırılırlar Büyüklerde Aynı Şekilde...1967 Derneği Eğer Birleşmeye Sıcak Bakıyorsa Bu Sizler İçin Bir Lütuftur Kendinizi Dev Aynasında Görmeyin Bu Lütufa Gerken Saygıyla Mukabelede Bulunun..Taraftarlar Stada Sadece Maçı İzlemek İçin Gelmiyor O Atmosferi Yaşamak İçin Heycan Verici Bİr Ortam ARadığı İçin Geliyor..Futbolculara Nasıl Görevler Düşüyorsa Taraftara Heycan Vermek Güzel Bir Futbol oynamak Gibi,Siz Gruplara da Aynı ŞEkilde Güzell Bir Atmosfer Sağlama Görevi Düşüyor Sadece Futbolcular İzlenmiyor Siz Gruplarda İzleniyorsunuz...Biz Yıllardır 1967 Derneği Ve Çılgınları İzliyoruz Bir Çok Grup Geldi Geçti Ama 1967 Grubu Her Zaman Futbolcularının Yanında Oldu Sizlerde Abileriniz Gibi Kalıcı Olmak İstiyorsanız Büyüklerinizin Nasihatlarına Ve Önerilerine Kulak Asın..
Benim Özellikle Dikkatimi Çeken Bir Nokta VAr Antlya Ve konya Maçlarında Grubunuz İçerisinde Hayli Küfür Olduğuna Ve Grup Dışında ki Taraftarlara Rahatsızlık VErildiğine Tanık oldum..Özellikle Kendi ARanızda Yaptığınız Şakalar,Büyüklerinizin Yanında Ağza Alınmıycak Kelimeler Kullanmanız..Gençliğinizin Verdiği Heycanla Kabadayılıkla Yapılan Bazı Hareketler Beni Ve Benim Gibi Bir Çok Taraftarı Rahatsız Etti..Tribünlerde Karışıklık Ayrılık Yaratacak Hiç Bir Organizasyona Sivasspor Taraftarı olarak İzin Vermeyiz...
Bu Uyarılarımı Dikkate Almanızı Tavsiye Ederim
|