11.03.2007, 16:58
|
|
|
Usta Yiğido
470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: Mac Fotolari Bursa...1967 Gnc Trftrlr Drng
Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar lütfen burada artık polemikler olmasın.Bundan bu tür meselelerin burda olmasını istemiyorum.AfkEmre ve Uğur ile yüz yüze konuşarak bu meseleyi hallettim.Bundan sonra bu grup şu kadar öbür grup bu kadar diye bişey yok.Tribüne girildiği zaman herkes birdir.Bundan sonra tribünü bozmak isteyen kimseye izin vermem bu benim babamın oğlu olsa bile....
|
ugur sakın grubumuz hakkında yorum yapma vede sitemizde bi duyuru yaptık ona uy !!!
2) olay halen çözünmemiştir..bu baslık halen 67 gtd topıc altında oldugu sürece afkemre isimli arkadas özür dilemedikçe de çözünmeyecektir..
3 )Bi sorun varsa bunu ugurla değil grubumuzdaki yetkili kimse onunla konusulması gerekecektir...
4 ) gerek mac öncesi aldıgım duyumlar gerekse de bu olayla görüldü ki halen 67dernek merkez tayfa grubuna üstünlük saglamak amacındadır..
unutmadan bi de arkadas '''Biz Su Gelmedi Bu Gelmedi Olaylariyla Ilgilenmiyoruz Biz Vardik Diyoruz '' demiş biz kimin ne oldugunu biliyoruz sizin maca giderkende resimleriniz mevcut biz kimin ne oldugunu biliyoruz....
|
|
|